Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Woon/Werkplek Healing


Ervaar in deze bijzondere Woon/Werkplek Healing welke natuurwezens en huisdeva(s) actief zijn in jouw huis en/of woonomgeving. En ervaar hoe hun bewustzijn en energie bijdraagt aan het evolutieplan van Gaia en jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontmoet ze en ontdek hoe je op een dieper niveau met ze kan samenwerken.

In samenwerking met de elementalen vindt er tevens een grondige reiniging, zuivering en transformatie plaats in jou en in huis die ruimte maakt voor een (versnelt) groeiproces. Ervaar wat de oorspronkelijke energie en bezieling van Gaia betekent op de plek waar je woont. Welke bedoeling kent het bewustzijn van Gaia daar? 

Ontdek o.a. welke kristallen de energiestroom in huis voor jouw/of jullie groei als gezin optimaal ondersteunen en bijdragen aan je oorspronkelijke blauwdruk en ontwakingsproces.  

Ook is er soms sprake van aardstralen, leylijnen, vortexen of andere krachtige energiepunten/stromen in huis- en of woon/werkomgeving. In deze healing bekijken we diepgaand de betekenis en bedoeling hiervan. 

Wellicht heb je zelf nog andere specifieke vragen. Er is ruimte voor jouw eigen vragen of inbreng uiteraard. 

 

e-mail: info@nimvayu.com
Telefoon: 0591-547139