Geen producten (0)

 

 

Alle sessies kunnen zowel live als op afstand

  Tijd  Prijs
Healing, reading of coaching 60 minuten  € 89,-
Healing, reading of coaching 30 mintuen  € 55,-
Consult 15 tot 20 minuten   € 27,50
Consult pakket vanaf 4x 15 tot 20 minuten  € 22,50 per keer

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 


De Bron/Eenheid manifesteert zich als een dans van ogenschijnlijke dualiteit.


Voel je een roeping/verlangen om voorbij de ik realiteit te ontwaken? Om onderscheid te ontwikkeling op het ego en het ware zelf? Zelfrealisatie sessie(s) is een mooie manier voor het direct ervaren van de Bron in jezelf. En het het verder groeien naar innerlijke Vrijheid. 
Heb je vragen of opmerkingen, laat het gerust weten. 


Alles is een uitdrukking van dezelfde Bron.
Eenheid speelt als diversiteit, drukt zich uit in wat wij ervaren als diversiteit. Eenheid/puur bewustzijn drukt zich uit in alle verschijningsvormen. Ook in ons wat wij in onszelf als een ‘ik’ kunnen ervaren.

Expansie van bewustzijn
Tijdens spirituele ontwikkeling wordt je gaandeweg bewuster en kan je dit ervaren als een expansie van bewustzijn. Dat kan ook bewustzijn over b.v. zelfrealisatie zijn. Maar in alle gevallen is het uitgangspunt het ‘ik die zich bewust wordt’. Hierbij ligt de identiteit bij het ‘ik’ die ervaart en de ervaring aantrekt als een identiteit/jasje. De vertaling van ego is de ‘ikmaker’; het mechanisme die in staat is zichzelf te isoleren en zichzelf als een afgescheiden realiteit te ervaren t.o.v. de rest.
Ook onze waarneming en vermogen om onszelf als een ik te ervaren is een manifestatie van dezelfde eenheid/bron/puur bewustzijn van waaruit alles bestaat. 

Zelfrealisatie
Zelfrealisatie is de belichaamde realisatie dat de Bron/Eenheid (voel je vrij om een woord te kiezen die voor jou resoneert) zich uitdrukt als ik, als een lichaam, als een mind, plant, planeet etc.
In wezen is er dus nooit een ik die ontwaakt. De Bron/essentie ben je altijd al geweest en zal je altijd zijn. Bij zelfrealisatie ontstaat er op een gegeven moment een omslag waarbij je identificatie zich verplaats van dit ‘ik’ besef naar Eenheid/Puur bewustzijn/de Bron. Het is de Bron die zichzelf uitdrukt in ‘mij’ als iets dat ‘ik’ als ik ervaar :)

Het ego kan een prachtig instrument leren worden voor het Ware Zelf.
Er ontstaat vaak een misverstand over dat het ego verkeerd of slecht zou zijn. Alleen een overtuiging van het ego zelf kan dit als dusdanig bekritiseren of beoordelen. De Bron drukt zich uit in alle verschijningsvormen, universeel en onvoorwaardelijk. Er is niks mis met alle aspecten van de mind, het hebben van emoties, gedachten etc. 
Het ego is een prachtig instrument. Wanneer het onderscheidingsvermogen zich verder ontwikkelt over het ego en Ware Zelf geeft dit een keuze en daarmee Vrijheid. Je leert onthecht spelen met de persoonlijke dimensies en kan zelf kiezen wanneer je het jasje aan of uittrekt. 
Er ontstaat een terugtrekken uit de interacties met de externe wereld, terug naar de Bron in jezelf. Je leert tijdelijk de jasjes uit te doen. Het lichaam, de mind, het ik zijn prachtige instrumenten van de Bron zelf..

 

e-mail: info@nimvayu.com
Telefoon: 0591-547139