Geen producten (0)
 

Kristal legging healing set

€ 75,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

De kristal legging healing set is een compleet op jou afgestemde kristal set die je gebruikt om een kristallegging mee te doen. 

Je ontvangt:

Wil je de kristal legging healing set voor iemand anders bestellen, geef dan bij de bestelling de naam van de persoon aan bij opmerkingen. 

Plaats van onder naar boven;

De zwarte toermalijn tussen de voeten.
Het kristal voor het basischakra hoog tussen de benen.
Het kristal voor het tweede chakra laag op je buik.
Het kristal voor de zonnevlecht op je zonnevlecht.
Het kristal voor het hartchakra op het hartchakra. 
Het kristal voor het keelchakra op het keelchakra.
Het kristal voor het derde oog chakra op het derde oog. 
Het kristal voor je kruinchakra boven de kruin op de grond.

Plaat de octaeder op de thymus. 
Plaats de Bergkristal dubbeleinder verticaal tussen de zonnevlecht- en het hartchakra. Of intuitief op een andere plaats.

Lig ontspannen in een geopende en uitgelijnde lichaamshouding. Bewust van je lichaam. Bewust van je adem. Voel hoe je lichaam wordt gedragen door Moeder Aarde. Voel hoe de zwaartekracht je lichaam uitnodigt dieper te ontspannen. Merk op wat je lichaam vanzelf nog meer mag loslaten. Maak stuk voor stuk contact met de kristallen van beneden naar boven. Een vriendelijke 'groet' is al voldoende. Streef nergens naar. Merk slechts op wat de uitwerking is met nieuwsgierige en oprechte aandacht. Doe dit door eerst bewust de kristallen op je lichaam te voelen. Voel of ze koud of warm aanvoelen, hoe zwaar of groot ze zijn. Voel emotioneel welk gevoel je ervaart bij de verschillende kristallen. Misschien mag je ze ook in de geestelijke lagen ontmoeten en zie je hun kleur, of 'weet' je vanuit een helderweten wat ze betekenen en doen. Laat vrij wat er komt, of niet komt. En sta toe dat er gebeurt van er mag gebeuren. Het kristalbewustzijn brengt heling waar het nodig is op dit moment. Laat dit vrij stromen. Veel plezier! :)