Geen producten (0)
1 2
 

Amethist (hanger)

€ 5,20 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

AmethistAmethist is een zeer spirituele steen. Het kristal brengt verruiming van bewustzijn en toegang tot de wijsheid en intuïtie van de ziel. Versterkt de heldervoelende kwaliteiten van het zielsbewustzijn. Amethist zuivert de aura en het persoonlijk(- familie) karma. Verdiept de incarnatie als kind van het universum, voorbij de blauwdruk van de zielengroep en aardefamilie. Amethist opent derde oog en geeft handen en voeten aan het innerlijk weten en intuïtie. Amethist verheldert het denken, vergroot bewustzijn en schept inzichten. Emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Doorbreken van oude patronen en helend in moeilijke perioden. Mooi meditatiekristal. Brengt het aarde-zelf in overeenstemming met de zielsvonk. Heelt verstoring en trauma in het incarnatieproces waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding van het Zijn kan ontstaan.

Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.

Vindplaats: Verenigde Staten, Canada, Mexico, Oost-Afrika, Groot-Brittanië, Brazilië, Sri Lanka, Uruguay, Siberië, India, Rusland. 

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00