Geen producten (0)
 

Aquamarijn (hanger)

€ 8,60 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

Aquamarijn
 

Aquamarijn helpt bij helder spreken. Bij angst om jezelf te zijn, jezelf te uiten en zichtbaar te zijn. Verbindt bewustzijn, geestelijke lagen en mentale lagen met het keelchakra en het spreken. Helpt woorden te vinden voor de innerlijke wereld. Open, heldere, transparante en oprechte communicatie zowel met de buitenwereld als de innerlijke wereld. Jezelf beter ‘verstaan’ en begrijpen. Zielenpad aanvaarden. Bekrachtigt, vitaliseert en verheldert het spiritueel hartcentrum, hierdoor kan de passie van het universeel hart thuiskomen en op aarde een vorm krijgen. Maakt doelgericht, helder. Brengt rust, vrede en kalmte.

Bij astma, hoest, keelontsteking, stotteren, schildklierproblemen. Versterkt de thymus. Geeft het immuunsysteem een boost. Aquamarijn ondersteunt de hormoonhuishouding en vitaliseert de organen.

Vindplaats: Brazilië, Madagaskar, Oeral, VS, Nigeria, Pakistan en Aghanistan, Mexico, India, Ierland, Zinbabwe

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com 

Ook interessant

€ 14,00
€ 8,60