Geen producten (0)
1 2
 

Barnsteen (hanger)

€ 9,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

Barnsteen

 

Barnsteen brengt diepe oerkracht, zelfvertrouwen, warmte, veiligheid en geborgenheid. Deze bijzondere steen (fossiele hars) activeert de zonnevlecht en helpt jezelf te manifesteren vanuit rust en vertrouwen. Brengt je in verbinding met je natuurlijke kracht en kwaliteiten. Het oorspronkelijk zelf wordt diep in je wezen herinnert/geactiveerd. Lichtvoetigheid, vreugde, vertrouwen en gedragenheid worden een tweede natuur.  Barnsteen ruimt blokkades en angsten op. Warmte en zonnekracht voor je buik en innerlijk kind. Diep in het basischakra activeert het een warmte, veiligheid en draagkracht.
Goed voor de maag, milt, spijsvertering, en suikerstofwisseling. Liefde en aanvaarding van jeZelf en het Leven. Helpt loslaten en vertrouwen. Bij depressie, neerslachtigheid, vermoeidheid en zwaarmoedigheid geeft het een speelse oer-energie die de oorspronkelijke blijheid in je buik activeert.

Vindplaats: Oostzeegebied, Dominicaanse Republiek.

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen.

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00