Geen producten (0)
1 2
 

Chalcedoon (hanger)

€ 5,20 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

Chalcedoon

 

Chalcedoon is een zeer zachte liefdevolle genezende steen. Maakt bewust van je subtielere belevingswereld en helpt hiervoor zorg te dragen. Geeft liefde en draagkracht voor innerlijk kind. Helpt bij jezelf te blijven, bewust van je eigen ruimte en gevoelens. Geeft een stevige draagkracht en acceptatie / aanvaarding van veranderingen en of tegenslagen. Bevordert creativiteit, openheid in contact en helderheid in communicatie. Verruimt het hartgebied en helpt integratie van eenheidshart en vrede. Zijn met alles dat is. Geeft vertrouwen op de stroom van het leven en aanvaarding van de eigen stroom, water en emoties. Niet blijven hangen in stemmingen, emoties en zwaarte, maakt optimistisch, blij en open.
Ondersteunend voor de longen, ademhaling, lymfesysteem.

Vindplaats: Verenigde Staten, Australie, Tsjechie. Slowakije, IJsland, Mexico, Nieuw-Zeeland, Turkije, Rusland, Brazilie, Marokko.

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00