Geen producten (0)
1 2
 

Ametrien (hanger)

€ 15,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Afmetingen (l,b,h) 1 x 1 x 1 cm
Omschrijving

Ametrien

Ametrien is een combinatie van Amethist en Citrien. En brengt intuïtie (derde oog) in balans met de persoonlijkheid (zonnevlecht). Brengt inzicht en daadkracht samen. Weten en voelen in balans. De essentie van het kristal brengt het geestelijk vuur in balans met de persoonlijke daadkracht. En versterkt het vermogen om inspiratie, visie en iedeeën vorm te kunnen geven. Ametrien brengt de vrouwelijke intuïtieve, creatieve en speelse energie samen met de mannelijke zonnekant van ons bewustzijn, die o.a. verbonden is aan daadkracht, focus en het vermogen zaken tot in de puntjes af te ronden.  

Het kristal draagt de bezieling van het engelenrijk die ons verbindt met het onderbewustzijn, het innerlijk kind, de ziel en onze sterafkomst. En versterkt een onderlinge verbondenheid. Het laat ons inzien en voelen waar onze kracht ligt en hoe we deze zingevend willen benutten in het leven. 
Ametrien helpt om voorbij de aangeleerde manieren van de persoonlijkheid het onvoorwaardelijk vuur van onze Ware Natuur te leven.
Diepe reiniger, transformeert vermoeidheid, zwaarte en negativiteit en activeert het vuur van de ziel. Maakt aanwezig en bewust.
Versterkt het contact met de wetende, voelende en instinctieve wijsheid van het lichaam. Bewust van behoeftes, wensen en grenzen en het vermogen voor jezelf in te staan terwijl het hart en de geest open blijft. 

Vindplaats: Bolivia

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.

Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00