Geen producten (0)
1 2
 

Chrysopraas (hanger)

€ 12,50 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Afmetingen (l,b,h) 1 x 1 x 1 cm
Omschrijving

Chrysopraas

 

Chrysopraas opent de natuurlijke staat van verbondenheid vanuit het hart. In Vrede zijn met Al dat Is. Realisatie deel te zijn van een Goddelijke Eenheid. Ondersteunt het hartchakra, emphatie, mededogen, en onzelfzuchtigheid. Maakt oordeelloos naar jezelf en anderen. Een gevoel je Liefde en Licht in te willen zetten voor de wereldziel ontwaakt (verder). Je zekerheid en aarding komen niet meer voort uit overtuigingen, meningen, oordelen, het innerlijk kind of lager zelf, maar je voelt je meer gedragen in de onvoorwaardeljikheid en wijsheid van het hart. Een natuurlijk kompas van heelheid en liefde wordt de dragende adem voor het denken, voelen en handelen. Het vermogen tot humor en relativering door een onthechte levensvisie. 
Geeft ruimte rondom het hart en maakt ruimdenkend en openminded. Gedragen voelen in de universele stroom van gemak van het Leven in jou. 
Maakt liefdevol, maar doortastend. Heling innerlijk kind en seksuele verkramping. Verdiept nachtrust en vermogen tot vertrouwen/overgave. 

Vindplaats: VS , Rusland, Brazilië, Australië, Polen en Tanzania

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00