Geen producten (0)
1 2
 

Lemurisch Kristal (hanger)

€ 12,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4 x 1 x 1 cm
Omschrijving

Lemurisch Kristal hanger

 

Lemurische kristallen zijn bezield met de kosmische blauwdruk van Lemurië. Het draagt de kennis van het Hoger Hart. In essentie draagt het hart eenheidsbewustzijn en kent geen 'tweede realiteit'. Er is de ervaring van heelheid en verbondenheid met alle levende wezens, de geziene- en ongeziene wereld. Lemurische engelen en natuurwezens waren hoog ontwikkelend in de taal van liefdevolle verbondenheid en spraken deze universele taal van liefde. Vanuit ons Lemurisch hartsbewustzijn is er een gevoelsverbondenheid met bezieling van alles voorbij de vorm. Ons lemurisch engelenlichaam draagt de herinnering van de taal van kleur, klank, licht en energie. 
In verbinding met het lemurisch kristal wordt het innerlijk lemurisch hart geopend/herinnert. En verdiept de gevoelsverbinding met Moeder Aarde, de Natuurrijken en Natuurwezens. Het Lemurisch kristal activeert een persoonlijke download van het Lemurisch engelenrijk, zoals het leven in een onvoorwaardelijke harmonie met de natuur en de schepping, kennis van de ongeziene wereld, etherische wezens, lichtwezens en het Galactisch Hart. Er ontstaat een ervaring van vrede, harmonie in de schepping en integratie van Akasha, de kosmische bibliotheek van al dat IS. 
De kwaliteiten van het hart zoals begrip, acceptatie, relativering, humor, onvoorwaardelijkheid, mededogen en compassie ontvouwen zich vanzelf. 

Vindplaats: Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00