Geen producten (0)
1 2
 

Mangano Calciet

€ 7,20 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 0,03 Kg
Afmetingen (l,b,h) 3 x 2,50 x 1,50 cm
Omschrijving

Mangano Calciet is bezield met de energie van de Engelen, Maria en Oermoeder Aarde. De liefdevolle zachtroze essentie weerspiegelt Universele Liefde /Eenheid. Een zachte vrouwelijke energie van Universele ontwapenende Liefde. Heelt Baarmoederveiligheid en oerverbinding met het Leven. Brengt je in contact met je lichaam, gevoel en intuïtieve wijsheid. Helpt je subtielere gevoels- en ervaringswereld een plekje te geven. Geeft vertrouwen om ontvankelijk te zijn voor het Leven vanuit een geaarde verbinding met jeZelf.

Helpt bij het afleggen van verhardingen in de persoonlijkheid. Voorbij muurtjes van bescherming, onbewuste houdingen en karakterstructuren naar je Ware Natuur. Bevrijd het Hart en Innerlijk Kind. Helend bij spanning, stress, shock, nachtmerries, heimwee en trauma. Herstelt de Essentie-Ziel-Aarde verbinding. Begeleid transformaties, geboorte en dood.

Mangano Calciet brengt een diepgaand gevoel van veiligheid en troost en creëert een Liefdevolle gewijde en genezende ruimte. Heel geschikt voor baby’s en kinderen. Ondersteunt communicatie en creativiteit. Zijn wie je in Wezen Bent.


Vindplaats: Brazilië, USA, België, Duitsland, Italië, Mexico.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 4,50
€ 6,80
€ 15,00