Geen producten (0)
1 2
 

Groene Maansteen

€ 9,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,07 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4 x 3 x 3 cm
Omschrijving

Groene maansteen is een zacht maar krachtig androgeen kristal dat recent (sinds 2019) naar de oppervlakte van Moeder Aarde is gekomen! Het is bezield met rijke kosmische informatie en helpt gevoelige en bewuste Nieuwe Aarde mensen bij het meestromen met de nieuwe trillingen op aarde. Kristallen en hun bewustzijn komen tevoorschijn op het moment dat het bewustzijn rijp is voor het openen en activeren van deze energie op aarde en in ons. Het zijn bewuste beeings met een bedoeling en bijdrage voor de planeet en het evolutieplan van Moeder Aarde. 

Groene Maansteen, verbonden met de Dolfijnen Matrix, Lemurie, de eenhoorn energie en de Paradijsmatrix opent het telephatisch en empatisch voelend vermogen van het Hart dat we als kompas vanuit de Bron in ons dragen. Groene maansteen opent het eenheidsbewustzijn en overstijgt gevoelens van angsten, tekorten en zelfzuchtigheid. Brengt heling, zachtheid, vertrouwen en ontspanning in ons buikgevoel en innerlijk kind. Opent innerlijk vertrouwen en brengt de persoonlijkheid in overeenstemming met je Goddelijke Vonk en Galactische afkomst, zodat de persoonlijkheid een voertuig voor de werkelijke bedoeling van je Hart op Aarde kan zijn. Je persoonlijkheid en Uniekzijn geboorte geven vanuit Eenheidsbewustzijn. Dienstbaarheid en Vreugde van het Eeuwig Zelf komt tevoorschijn in al je Zijnslagen. Weten dat de Bron zich uitdruk als- en door jou heen. Groene maansteen is een liefdevolle zachte maar heldere steen en is verbonden met de kosmische engelen en aardse engelen. Het brengt intellect en emotionele en gevoelsrijpheid samen als een innerlijke bron van Wijsheid. Overstijgt fantasie en illusie. Brengt diepgaande heling en balans fysiek, emotioneel en geestelijk. Heelt ons engelenlicht en geeft het kristallijnen in ons vertrouwen om te Zijn in de wereld. Het overstijgt ervaringen van ons bewuste lichtdeel die zich onbegrepen heeft gevoeld en brengt de kosmisch mannelijke energie naast de werkelijke bedoeling en betekenis van onze vrouwelijke essentie. Het mannelijke en vrouwelijke in ons smelt samen en bekrachtigt elkaar. innerlijk komt er meer stevigheid, body, aarding en opent het subtiele sensitieve en vrouwelijk gepassioneerde levenskracht zich verder. Levenskracht, Creativiteit en het Magisch kind gaan stromen. Transformeert afhankelijkheden, projecties en angsten van het innerlijk kind, lost op in het Hart. Brengt groei, inzichten en verruiming van bewustzijn. Stemt ons af op een groter kosmisch ritme. Herkennen van grotere verbanden en het herkennen van de essentie en hogere bedoeling van een situatie vanuit een wij verbondenheid. Brengt denken en voelen in evenwicht. 
Opent de mystieke maankant is ons en onze natuurlijke verbinding met het zelfgenezend vermogen en innerlijke Heilige Magie. Zoals feeling met energie, kleur, klank trilling, de bezieling van kruiden en kristallen dat als een innerlijk medicijn vanzelf tevoorschijn komt. En gevoelsbewustzijn over eten, voelend weten wat bij jouw wezen en trilling hoort. 

Helend voor hormonaal onbalans. 


Vindplaats: Madagaskar

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 4,50
€ 6,80
€ 15,00