Geen producten (0)
1 2
 

Chrysocolla

€ 11,30 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,03 Kg
Afmetingen (l,b,h) 2 x 1,50 x 1,50 cm
Omschrijving

Chrysocolla

 

Chrysocolla draagt prachtige kleuren en is o.a. bezield met de blauwe en groene kosmische straal. De blauwe straal brengt heling en harmonie in het keelchakra. Stelt in staat tot gelijkwaardige communicatie vanuit het hart, autonoom met een open ontvankelijk hart. Chrysocolla brengt wijsheid, inzicht, geestelijke rust en helderheid. Herstelt de verbinding met het Hoger Zelf en het Geestelijk Vuur. Je raakt meer afgestemd op de intuïtieve kennis van de ziel en raakt vertrouwd met de gidsende kracht van de bronwijsheid binnenin jezelf. Voelen en denken in balans met de waarheid van het Hart. Het helpt waarheid onder ogen te komen, voorbij emotie, fantasie, overtuigingen en illusie, dingen waarnemen zoals ze zijn. Ontkrampt het bekkengebied en opent de toegang tot de scheppende Moeder Aarde energie in ons buik (basischakra en tweede chakra). Brengt verlichting in de buik bij menstruatiekrampen en ondersteunt bij PMS. Reguleert de bloeddruk en zuurstofopname. 
De Groene straal verdiept de verbinding met Moeder Aarde en haar natuurrijken. Voorbij de vorm en materie voel je de bezieling in de natuur en de planten, maar ook iemands ziel en hart voorbij de persoonlijke karakterstructuren. Ondersteunt groei en bewustzijnsveranderingen. Brengt emotionele heling en verwerking en brengt acceptatie. 


Vindplaats:
VS, Groot Britanië, Chili, Mexico, Peru en Rusland

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com  

Ook interessant

€ 4,50
€ 6,80
€ 15,00