Geen producten (0)
 

Rozenkwarts en Bergkristal

€ 5,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving


Maak je eigen opgeladen kristalwater van Rozenkwarts en Bergkristal. 

 


Kristallen hebben het bijzondere vermogen om met water te ‘communiceren’. De trilling en het licht dat kristallen bij zich dragen en uitstralen worden één met de trilling van het water. 
Wanneer je dagelijks kristalwater drinkt worden je eigen lichtvelden groter, je straalt meer licht en blijheid uit. Je cellen worden schoongemaakt van oude zwaarte en belasting. Hierdoor ben je fysiek schoner en minder vatbaar voor kwaaltjes, maar ook emotioneel blijf je open in je Hart en Lichtheid waardoor er geen hangen is in zorgen, zwaarte of stemmingen. Het is makkelijker om los te laten en de Stralende te Zijn die je in Wezen Bent!

Gebruiksaanwijzing:
Leg de kristallen in een 1l. glazen kan  (glas is energie-neutraal, plastic verlaagt energiewaarden). Vul deze volledig aan met water en laat de kan vervolgens +/- 6 uur in het zonlicht staan. Daarna is het water klaar voor gebruik. Wanneer de kan bijna leeg is, maar er nog een klein laagje over is vul je deze weer aan met water. Nu is het water direct bruikbaar. Anders eerst weer een aantal uren opladen. Geniet ervan! :)


Rozenkwarts>
Zelfliefde, eigenwaarde, vriendschap sluiten met jezelf, aanvaarding van het leven. Rust vinden is al dat is. Durven voelen. Dieper aanwezig zijn in het leven en genieten. Openheid in intimiteit, vriendschappen en seksualiteit. Brengt liefde, zachtheid genezing, draagkracht, troost, geborgenheid en veiligheid. Gevoel welkom te zijn op aarde. Heelt oude pijnen en verdriet uit kindertijd, andere levens en traumatische ervaringen dat nog als een shock in de cellen aanwezig kan zijn. Dichter bij jezelf blijven, heelt denken in tekorten en slachtofferschap. Geloof in overvloed en diepgaande herinnering deel te zijn van het Grote Geheel. Ook  een fijne en mooie steen voor kinderen en baby’s, ondersteunt levensweg, het vinden van jezelf en bij jezelf te blijven. Versterkt het hart, de bloedsomloop, de nieren. Bij Alzheimer en dementie.


Bergkristal>
Een zeer zuivere licht- en liefdestrilling die door alle angsten en verstoringen in het systeem heen dringt. Activeert jouw hoogste licht en potentie. Opent kruinchakra, bewustzijn, helderheid van geest, maakt licht open en blij. Goed voor nieren, hart en rug. Bergkristal geeft energie en kracht. Opent de levensmeridiaan dat je sterker verbindt met Moeder Aarde, het Leven en je basisdraagkracht vanuit een kosmische herinnering van je oorsprong.  Dit meest zuivere kristal bevat alle spectrumkleuren van de regenboog en herstelt de chakra’s tot een gezond functioneren. Vitaliseert lichaam en geest. Herstelt de basisstroom van het leven en kan daarmee ook voor de menstruatie ondersteunend zijn.


Afhankelijk van het aanbod van de leverancier kunnen de formaten van de kristallen soms iets fluctueren. 


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 

Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 9,00