Geen producten (0)
 

Japanse Tempelboom

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,04 Kg
Omschrijving

Japanse Tempelboom (Ginkgo Biloba)

 

Fysieke werking:
Deze oeroude boom stamt al uit de tijd van de dinosauriërs.  Het is de oudste nog levende boom ter wereld. Al tijden wordt de kracht van Ginkgo ingezet tegen dementie en vergeetachtigheid. De stoffen in het blad helpen de stimulatie van de neuronen en informatieoverdracht in de zenuwen en verbindingen in de hersenen. Ginkgo verbetert de doorbloeding in het hele lichaam.

Psychische / Emotionele werking:
Herstel kosmische draden (DNA structuren van je essentielagen), herinnering Goddelijke Vonk, Oorsprong. Opent, verheldert en verruimt het bewustzijn. Inzicht vanuit essentie. Op je pad blijven. Doelgericht handelen, aanwezig zijn. Helen/ oplossen oude karmische last/informatie. Aansluiting eigen blueprint, oplossen familiekarma. Bestemming lopen op Aarde.

 Theepot

Ook interessant

€ 5,95
€ 5,95

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com