Geen producten (0)
1 2
 

Dolfijnen matrix activatie, Diamanten Aarde

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving


Ontmoet jouw unieke dolfijnengids, vind diepgaand aansluiting in de paradijsmatrix /  diamante aarde lichtcodes, dit activeert het hoogste licht van je essentie in heel je celbewustzijn. Diepgaande heling van de wereldwijde incarnatiepoorten (geboortekanalen) voor de nieuwe aarde kinderen...

Belichamen hoogste licht, engelenkwaliteiten, kosmische vreugde in buik, oervertrouwen... staat van Vrede, Acceptatie, Harmonie, Liefde, Goedheid, Vriendelijkheid, Zachtheid, Kristallijnen Zuiverheid. Puurste Joy/vreugde in hart en buik..

Activeer de DolfijnenZetel tot in het diepste bewustzijn van het DNA. Bevrijd oude onbewuste patronen van dualitiet en afgescheidenheid. Oude angsten en eenzaamheid krijgen tot diep in het onbewuste een zeer krachtige healing/transformatie. Gevoelens van onveiligheid maken plaats voor een natuurlijk oervertrouwen en een gevoel van Thuiskomen.

Helder krijgen Levensbestemming, Kosmische Taak, bewandel jouw unieke weg in éénheid en verbinding. Vertrouw op de dans van de dolfijnen die in je buik ontwaakt en draag bij vanuit jouw oorspronkelijkheid voor het evolutieplan van Moeder Aarde in éénheid, liefde en harmonie met alle levens. Een en verbonden.


Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.