Geen producten (0)
 

Boom Visualisatie TINCTUUR + OPNAME

€ 25,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Omschrijving


Bewustwording, bekrachtiging en bescherming van je eigen heilige ruimte.

Deze oefening is zeer geschikt om te leren bewust te aarden en aanwezig te zijn in het Nu. Ook geeft het een diepere rust en maakt bewust van de subtielere energievelden in het aardelichaam.


Deze oefening kan je het beste buiten uitvoeren. Het liefst op een fijne plek in de natuur tussen de bomen of bij een mooie boom in je tuin (of in de buurt) bijvoorbeeld. Wanneer je de oefening binnen doet, voer deze dan uit in een rustige en stille ruimte waar je kan ontspannen. Haal je aandacht vanuit alle andere tijden en plaatsen naar dit moment.

Het is interessant om aan het einde van de dag bewust te voelen of je heilige ruimte nog schoon is. Of hangt er vertroebeling en andere informatie in je energieveld? Wanneer je belastende informatie of energievelden ontdekt, doe de oefening dan in zijn geheel nog eens.

Doe deze oefening minstens een paar weken lang dagelijks, of een paar maanden een paar x per week. Met voorkeur in de ochtend. In deze periode is het belangrijk te onderzoeken of je gedurende de dag volledig aanwezig bent in het NU. Is al je aandacht gericht op waar je nu mee bezig bent?  Of zoek je met je gedachten nog veel andere plekken of mensen op? Visualiseer de kleur die je in de ochtend hebt mee gekregen van Moeder Aarde als een beschermende ruimte om je heen wanneer je merkt af te dwalen.
Na een paar maanden is je bewustzijn en aarding enorm versterkt.

Deze opname is inclusief de Boom tinctuur van Lichtwesen.
Deze spray gebruik je in woon-/werkruimtes en intuitief in de aura.
De energie van Boom geeft diepgaande harmonie en stabiliteit, gronding, aarding. De kracht van Boom geeft stevigheid en een gegronde aanwezigheid in elk moment. Bekrachtigt een innerlijke vitale levensstroom en helderheid en kracht in iedere situatie, hoe heftig die ook is. Opent  vanuit een stevige aarding de hogere bewustzijnsniveaus en verbind je daarmee. 


Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.