Geen producten (0)
1 2
 

Moeder Aarde natuurhealing - Braam

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Ontmoet de energie van de Braam en ervaar de helende kracht. Een bijzondere healing audio opname waarbij we niet alleen de geneeskrachtige eigenschappen van de plant voelen, maar ook de totemkracht en overziel van de braam en de deva van de plant leren kennen. Al deze eigenschappen worden in de audiohealing in je eigen lichaam en Wezen geïntegreerd. 

Integratie zwarte kosmische straal (verlichting). Ontmoeting met het drakenrijk. Opstaan in meesterschap, drakenpower. Bekrachtiging levenslust, vitaliteit, levenskracht en zelfvertrouwen. Activatie kosmisch vuur. Doen in waarheid, Zijn in waarheid. Perfect balans mannelijk en vrouwelijk. 
Braam maakt schoon op alle levels, fysiek worden alle afvalstoffen afgevoerd en astrale verklevingen laten los. Er ontstaat een doelgerichte en heldere focus zodat jij jouw levenstaak kan neerzetten op aarde. Brengt je diep bij de kern van je ziel zodat je duidelijk een onderscheid kan voelen tussen wat wel of niet klopt in jouw zielenweg. Ook helpt de braam bij het aanvoelen en aangeven van grenzen. Het activeert je bestaansrecht als een rotsvaste kracht in je basis. 

Ook verkrijgbaar als thee en tinctuur.

Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.