Geen producten (0)
 

Moeder Aarde natuurhealing- Zielenkristal

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Zielenkristal, een kristal voor de Nieuwe Beschaving en de Nieuwe Mens. Ervaar de activatie van lichtcodes in je Blueprint als nieuw platvorm voor de geboorte van het Authentieke Zelf. Ervaar het lichtraster van engelen en spirits die de kracht en bedoeling van dit bijzondere kristal in bewaring houden in de schoot van Moeder Aarde. Opening en aansluiting van jouw sterrenpoorten. Elke sterrenpoort wordt als krachtpunt geactiveerd op en in je lichaam. Ieder lichtlichaam van jouw essentie dat nog niet kon incarneren, wordt liefdevol begeleid in het geboorteproces. Krachtige vitaliserende en beschermende transmissie die een versnelling brengt in je Ontwakingsproces, spirituele- en innerlijke groei. 

Algemene informatie over het kristal
Deze prachtige (amethist) kristallen dragen een zeer bijzondere energie die specifiek aansluit bij nieuwetijdskinderen/volwassenen... 

Het is een bijzondere beschermende en helende steen. Beschermt tegen negatieve invloeden en overprikkeling. Beschermt bij astraal reizen en brengt terug naar jouw innerlijke stilte en ruimte. Bekrachtigt jouw energieveld vanuit de oorsprong, zodat je lekker, vitaal en ontspannen in je lichaam zit. Dit kristal herstelt je oorspronkelijke blauwdruk.

Zij herstelt de verbinding van de essentie met het aardelichaam en integreert jouw unieke lichtcodes (authentieke Zelf) in de cel informatie en blueprint. Je voelt je dicht bij jezelf, thuis, veilig en ontspannen. Het zielenkristal lijnt je hele chakrasysteem uit en heelt innerlijke blokkades die het belichamen van je Ware Natuur nog in de weg staan. Je gevoeligheid wordt je kracht! Opent nieuwe dimensies en maakt helder open en bewust. Brengt een diep vertrouwen in je intuïtie en helpt hiermee op een oerniveau samen te werken. Dit kristal bekrachtigt jouw unieke kernkwaliteiten en geeft vertrouwen om vanuit jouw oorspronkelijkheid en je hart vorm te geven aan je leven, ook op alledaagse aardse vlakken zoals school, werk, relaties. Het maakt bewuster van jouw zielenweg en geeft een gerichte focus om te verwezenlijken wat werkelijk bij je past. Ook geeft het rust en vertrouwen om los te laten wat niet dienstbaar is aan de ontwikkeling van je natuurlijk Zelf. 


Zielenkristal is ook verkrijgbaar als kristal.  

Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.