Geen producten (0)
 

Moeder Aarde natuurhealing - Salie

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Salie, een bijzonder krachtige plant. Ervaar de energie en werking van zowel de geziene als ongezien aspecten van de Salie in haar multidimensionale potentieel. Ontmoet de overziel en oorspronkelijkheid en ontvang de krachtige healing die dit brengt. 
Integratie blauwe- en zilveren kosmische straal. Brengt autonomie, pionierschap, zelfexpressie vanuit de goddelijke kern, zonder ingehoudenheid, aanpassing of meebuigen. Spreken vanuit het Ware Zelf in kwetsbaarheid en naaktheid, ontdek de natuurlijke vuurkracht in deze kern. Maak diepgaand contact met je goddelijke kern en blauwdruk en maak de weg vrij om je diepste verlangens, vuur en passie te Leven in onthechting en overgave. Versterkt het mannelijk basischakra aspect waarmee je achter jezelf en je keuzes kan staan.  
De zilveren straal maakt één met de organische flow van Universele Kennis/Bewustzijn en Wijsheid. Het kleine zelf lost op in het Grote Zelf en gaat zorg, stemming, zwaarte en persoonlijke mening voorbij... Een meesterplant met een masterplan voor de Nieuwe Aarde die ons verder helpt in de volgende fase van ontwikkeling en bewustzijnsgroei. Versterkt/versnelt het proces van zelfrealisatie en verlichting. 

 

Salie is ook beschikbaar als thee, tinctuur en etherische olie.

Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.


'Ik heb gisteren de salie en de bergkristal geluisterd, in die volgorde.
Dat was zóóó fijn! De salie opende prachtig en de bergkristal kon helemaal binnen komen. Wat voelt die thuis zeg!'