Geen producten (0)
1 2
 

Moeder Aarde natuurhealing - Bergkristal

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Bergkristal en lichtkracht - de vitaliteit van de schoot van Moeder Aarde. Ontwaak in de volgende stadia van Realisatie...

Bergkristal en de kristalbeings behouden een enorm lichtnetwerk in de schoot van moeder aarde. Dit lichtveld van liefde is een levende ankeringsplaats voor ons eigen lichtwezen. Zonder hen zou de energie op aarde veel zwaarder aanvoelen en zouden we ons niet volledig veilig voelen om het kristallijnen zelf te leven. Zij werken samen met de natuurdeva's voor het behoud van de levenskracht en vitaliteit in de planten, dieren, zeeën, bergen etc. Deze paradijscodes van licht evalueert ook mee en verhoogt nog steeds in trilling. Ervaar de lemurische engelen, dolfijnen, de witte kosmische straal, het chistusgrid, diamanten aarde bewustzijn en de paradijsmatrix. In de opname ontstaat een prachtige healing waarbij ragfijne lemurische engelenliefde helpt het lichtlichaam van het kristallijnen zelf te aarden. Onbevangen openheid, geraaktheid, transparantie en integriteit van je buik opent zich. Je oorspronkelijk telepathisch weten en voelen groeit in sneltreinvaart. Oplossen schaduwgedachten- en gevoelens, chaos, afgescheidenheid en reactief innerlijk kind. Brengt totale helderheid en uitlijning met de goddelijke vonk. 
Oplossen van kleine zelf in Universele Eenheid. Een geboorte voorbij ieder programma en conditionering tot in de kern en essentie van het leven zelf. 

Bergkristal is ook beschikbaar als hanger- en knuffelsteen. Soms ook als huiskamerkristal.  

Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit


'Ik heb gisteren de salie en de bergkristal geluisterd, in die volgorde.
Dat was zóóó fijn! De salie opende prachtig en de bergkristal kon helemaal binnen komen. Wat voelt die thuis zeg!'