Geen producten (0)

 

Welkom bij de cursus Meditatie voor Zelfrealisatie! 

 

Ervaar verschillende vormen van meditatie
Ontvang begeleidende meditaties
De cursus bestaat uit 8 lessen in 16 weken
Ontwikkel je eigen beoefenplan voor dagelijkse beoefening

Ik hoop dat het je veel inzicht en vrijheid mag brengen.

 

Er kan een punt in je leven komen dat je voelt te willen verstillen. Naar binnen te keren. Als een innerlijke roeping naar de bron in jezelf.
Vanuit een oprecht en open Hart wil ik graag mijn jarenlange kennis en ervaring met je delen op het gebied van meditatie. Zodat je met verschillende vormen van meditatie kan oefenen en experimenteren, waardoor je voor jezelf kan ervaren wat het voor jou betekent. Het zelf ervaren leid tot inzicht, bewustzijn en zelfreflexie. Wanneer we met open nieuwsgierigheid oefenen kunnen we ons openstellen voor de ervaring van NU, van moment tot moment.

Ontwikkel je eigen beoefenplan
Ik hoop dat de cursus handvaten kan bieden voor je eigen structurele beoefening. Het doel is de cursus zo weer te geven, dat meditatie een onderdeel van je dagelijks leven kan worden. Of ter verdieping van je eigen beoefening die je al doet. De cursus is opgebouwd van korte meditaties naar langere. Zelfs wanneer je gewend bent langer te mediteren is het een waardevolle ervaring om oprecht 5 minuten aanwezig te zijn. Te mediteren alsof je het voor het eerst doet, zonder je ervaringen van eerdere meditaties mee te nemen in deze ervaring. Elke meditatie is opnieuw een ingang om oprecht aanwezig te zijn in het hier en Nu.

Laat je lekker onderdompelen in de informatie. Het zijn 8 lessen waar je 16 weken over doet. Er wordt gebruik gemaakt van een tijdslot waardoor na elke afgeronde les, de volgende les twee weken later beschikbaar wordt. Op deze manier kan je met voldoende rust en aandacht oefenen. Elke les bestaat uit begeleidende informatie, een (audio)meditatie en beoefening voor die weken. Uiteindelijk ga je merken dat je jezelf kan begeleiden en je samen kan vallen met je eigen beoefening. Gaandeweg wordt meditatie en het dagelijks leven één.

De informatie en begeleiding van de cursus is vooral bedoeld om zelf zo vaak mogelijk mee te oefenen. Ervaring leid naar inzicht en bewustwording.

Loop je ergens tegenaan of wil je iets delen of je ervaringen uitwisselen, laat het me gerust weten> info@nimvayu.com

Dat meditatie een deur mag zijn naar innerlijke vrijheid.

Veel plezier!