Geen producten (0)

De Blauwdruk van het Authentieke Zelf

De Blauwdruk van het Authentieke Zelf

In de essentie blauwdruk liggen je meest authentieke codes in bewaring.
De Goddelijke Vonk, de hoogste roeping van de ziel, de unieke kwaliteiten die je als levensvonk in je draagt, maar ook collectieve herinneringen waar je ziel mee in verbinding staat (uit de zielengroepen) liggen hierin opgeslagen. Je meest authentieke trilling en oorsprong van de Bron in jou ligt hier in bewaring en is een altijd en eeuwig zijnde oorsprong. 

Bij lichtwerkers is de blauwdruk vaak deel van de blauwdruk van Gaia en hiermee verbonden aan haar evolutieplan.
Er is vaak een diepgaande wens te werken met de multidimensionale bezieling van de natuur of dieren bijvoorbeeld. En een wens om anderen te helpen bij de ontwaking naar een hogere staat van bewustzijn. Van nature is er een fijngevoeligheid die alles afstemt, een intelligentie voorbij de kennis of bewustzijn van het hoofd. 

Het dieper deel uitmaken van een grotere blauwdruk maakt dat er herinneringen uit de sferen in dit leven naar boven komen en meedoen in het alledaagse.
Het helpt je als een innerlijke navigatie en intuïtie. Bij de een is het een heel klein deel dat bewust is en doet het misschien maar vaag en half bewust mee in het leven, bij de ander is bijna de hele/of hele persoonlijkheid in overeenstemming met deze oorsprong en leeft in alles volgens deze blauwdruk en zelfs ook bewust. 
De ziel blijft in het rad van karma zolang er nog delen van deze puzzel (codering) onbewust, niet geleefd of geheeld zijn. 

 

Lees meer

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren