Geen producten (0)

De natuurrijken tillen elkaar op naar een hoger plan/bewustzijnsniveau

De natuurrijken tillen elkaar op naar een hoger plan/bewustzijnsniveau

In het contact tussen mens en natuurrijken vindt er een telepathische en gevoelsmatige informatie overdracht plaats die beide optilt naar een hoger plan/bewustzijnsniveau. 

Zo manifesteren bijvoorbeeld natuurwezens zich het gemakkelijkst op een plek waar de natuur ongerept en oorspronkelijk is. Zoals bij een waterstroom, een wild bloemenveld of oude boom. Wanneer je zelf vanuit je kwetsbaarheid en gevoel leeft manifesteren natuurwezens zich ook gemakkelijker dan bij iemand die vooral mentaal is ingesteld. 

Alles is één en leeft in elkaar voort.
Door onze openheid naar de verfijnde en ongeziene wereld kunnen ontmoetingen ontstaan met de natuurrijken zoals met de elfen en feeën. Door deze ontmoetingen krijgen deze energieën een meer 'individuele' erkenning, waardoor ze zich op grofstoffelijk niveau kunnen manifesteren. De afgelopen jaren heb ik tijdens het healingswerk een evoltutionaire shift gemerkt waarbij lemurische engelen zich veel aardser en grofstoffelijker tonen. Zij helpen ons bij het herinneren van onze engelenlichaam die opereert als het universeel eenheidshart. 
Door dit manifesteren wordt de energie in de natuur en de planetaire energie lichter en verfijnder waardoor onze kristallijnen lichtsystemen geboren en geleefd kunnen worden. 

 

Lees meer

1 Reactie

karin van der lee
08 October 2017 om 07:56
1
Onlangs was ik een week in Griekenland op een heel mooie plek. Veel eeuwenoude olijfbomen spraken mij bijzonder aan, vooral een bepaalde boomgaard waar je de oorspronkelijkheid en eeuwigheid zo mooi kon waarnemen. De bomen met hun grillige stammen en zachtgroene bladeren zijn ware kunstwerken. Het huis waar ik verbleef op het schiereiland Pillion bood een prachtig zicht op zee, de Pagasitische Golf, waar dolfijnen zich lieten zien. De volle maan met haar licht op zee was betoverend mooi.

Reageer

Annuleren