Geen producten (0)

Transformatie, zuivering en groei

Transformatie, zuivering en groei

Transformatie, zuivering en groei

Voor iedereen een vrij en vreugdevol nieuwjaar gewenst. Dat wat jou roept vleugels mag krijgen 
Ik kijk weer uit naar alle mooie healingen dit jaar. En naar alles dat vleugels mag krijgen :)

Wanneer je Hoogste bedoeling in dit leven op Aarde volledige innerlijke Vrijheid realiseren is, kan je in deze periode meerdere bijzondere zegeningen vanuit Sekinah ervaren.Onderstaande fases kun je daarin nu en de komende maanden merken;

Verstilling en transformatie 
Het goddelijk eenheidsbewustzijn keert terug... in deze fase voel je behoefte tot verstilling, je terug te trekken naar binnen. Te gaan voor wat je wezen herkent als zuiver en echt. Je voelt de gevuldheid en volledigheid in de eenvoud. 
Zachte golven van warmte, gevuldheid en tevredenheid begeleiden je naar volledige aanwezigheid in het NU. Je gaat duidelijk in je lichaam en je bewustzijn het onderscheid voelen tussen de Bron in jou of de ikmaker en de mentale gedachtestromen. Het is nu goed je te onthouden van prikkels die je Wezen niet herkent als zuiver. Het is een periode van eenvoud. En brengt je bij de Gevulde Leegte van Zijn. Je hoeft niemand meer te worden en niets meer te bereiken, het is goed zo. De deuren naar innerlijke vrijheid staan nu wagenwijd open. Het is dan ook een mooie periode om veel te mediteren en in de natuur te zijn. Maar de energie kan zich ook direct realiseren zonder dat er een 'ik' tussen komt die er iets voor denkt te moeten doen.
Het liefdevolle bezielde levenslicht vanuit het hart van Gaia opent en grondt het kristallijnen en engelenlichaam. De Sekinah energie vlecht als het ware het eenheidsbewustzijn, dat je vanuit de sferen nog in je draagt, samen met de persoonlijke en meer grofstoffelijke dimensies. Hierdoor wordt je persoonlijkheid als vanzelf transparanter en doorlaatbaar en schept ruimte voor je Ware Natuur.

Lees meer> 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren