Geen producten (0)

Voltooiing Incarnatie, Levensbestemming, geboorte labyrint

Voltooiing Incarnatie, Levensbestemming, geboorte labyrint

Al dat Is, is een directie uitdrukking van de Oermoeder. Er is maar één Bron, één Essentie.
Het bestaan, het Universum en heelal, de geziene en ongeziene wereld is een dans van de Oermoeder. We dragen haar in ons, we zijn haar en zij ís ons. 

De indaling vanuit de Bron
Vanuit de Bron/Oermoeder is er voorafgaand aan de incarnatie een natuurlijke trekkracht, een 'wens' om tot manifestatie te komen en geboren te worden in de stof. Dit is geen persoonlijk verlangen vanuit het ego of de wilskracht natuurlijk, het is een natuurwet van aantrekking. Het is de reis en de dans van puur bewustzijn. 

Alles komt op en zal weer gaan. gedachten, eb en vloed, de seizoenen, leven en dood, de geboorte van zonnestelsels, het universum in z'n geheel etc. Het is de alles dragende levensadem van essentie. 
Vanuit onze sterafkomst ('vonk' van bewustzijn en licht) is er een natuurwet van aantrekking waardoor deze vonk van bewustzijn zijn afdaling maakt naar de aarde. Deze afdaling houdt in dat we een geboorteproces doormaken van éénheid en fijnstoffelijkheid naar een steeds meer grofstoffelijke dimensie tot aan een fysiek lichaam. (manifestatie van aarde/materie). Lees meer> 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren