Geen producten (0)

Intuïtie, het kompas van de ziel

Intuïtie, het kompas van de ziel

Intuïtie is een open verbinding met de BronLiefde in onszelf. 
De Natuurlijke intuïtieve wijsheid van het wetende in ons toont zich vanzelf in vertrouwen en overgave. Zoals de inademing natuurlijk volgt op de leegte na de uitademing. Wanneer we leeg en ontspannen zijn en de 'doener' ertussenuit stapt, stapt de natuurlijke intuïtie vanzelf in. 

Ze voelt, ze weet en ervaart voorbij de zichtbare wereld. 
In ons hart verstaan we ten diepste de liefde(loosheid) van dat wat gezegd wordt voorbij de woorden. En zien we vanuit het hart voorbij het kijken met de ogen. 

Intuïtie is het wetende dat altijd aanwezig is. Soms komt het direct binnen met een boodschap in het bewuste deel van de mind en onze persoonlijke aandacht. Helder en direct voelen of weten we gewoon ineens iets heel helder en duidelijk. Er is niets van de persoonlijkheid tussen gekomen die zich er onderweg mee heeft bemoeid. In dit moment is er voltooiing, heelheid en kent de natuurlijke afwezigheid van vragen en twijfels. Hier opvolgend gaat de denker en doener zich er vaak mee bemoeien, die vindt er iets van of zoekt naar antwoorden, houvast en controle.  Lees meer> 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren