Geen producten (0)

OerMoeder Divine

OerMoeder Divine

OerMoeder Divine
Wie ben ik, waarom ben ik hier, waar kom ik vandaan en waar ga ik naartoe?
Tijdens onze spirituele reis/zoektocht kan het lijken, vanuit het perspectief van het ego, dat we op zoek zijn naar de Bron-eenheid als iets buiten onszelf. Het kan lijken alsof het 'ik' deze reis maakt en ontwaakt. 
In wezen is de OerMoeder Divine (of Bron-eenheid) onze Ware natuur. Het is Essentie dat zich uitdrukt als een 'ik'  door ons heen. Eenheid drukt zich uit als dans van ogenschijnlijke dualiteit. Het lichaam en de mind ervaart tijd en ruimte en daarmee ook oorzaak en gevolg. OerMoeder Divine is daaraan voorbij. Het is het Bronlicht van waaruit alles voortkomt, noch kent het een plaats of een vorm. Het Ware Zelf is vormloze Essentie. Lees meer>

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren