Geen producten (0)

Devotie aan je Ware Natuur, de Broneenheid

Devotie aan je Ware Natuur, de Broneenheid

We groeien op met de conditionering dat we het lichaam zijn als object in een externe wereld. De mind ervaart dualiteit, tijd, ruimte, oorzaak en gevolg. 
Vanuit die basis leven we strevend naar elk volgend moment of iets in de toekomst. Gebaseerd op hechting en identificatie met de externe wereld. 

Van zoeken en streven naar Zijn
Eenheid is onze Ware Natuur, er is geen tweede. Broneenheid drukt zich uit als een ik en een jij. Al dat Is, is een directe uitdrukking/manifestatie van dezelfde eenheid/essentie. 
Doordat we dingen leren benoemen als bijvoorbeeld 'stoel', auto', 'tafel' krijgt het een eigen identiteit vanuit een afgescheiden '3d bril'. Maar het danst áls één en dezelfde oorsprong. Net als klei, dit kunnen we vormen en benoemen. Maar is het gevormde de absolute realiteit? Zo zijn we zelf de klei/expressie van de OerMoeder eenheid.
Ooit vertelde een lieve en wijze vrouw mij dat ze vroeger als kind weigerde op school de woorden te leren van dingen. Ze voelde in alles het wezen en de ziel. Door de uiterlijke verschijning te benoemen als bijvoorbeeld een 'boom' of een 'koe' ging de verbinding met het wezen verloren. Dit maakte haar intens verdrietig al kon ze het nog niet zo onder woorden brengen of uitleggen. Lees meer> 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren