Geen producten (0)

Vrouwelijke Essentie, Vrije Authentieke oorsprong van je Ware Natuur

Vrouwelijke Essentie, Vrije Authentieke oorsprong van je Ware Natuur

Vrouwelijke Essentie draagt de duisternis van waaruit alles tevoorschijn komt en weer in terugkeert. Tijd- en vormeloze Universele Liefde, is de rivier, haar natuurlijke kracht. De levensstroom die jou bezielt. 
Het duister is de nonduale Oermoeder, de stille kern en kent geen goed of fout. Het is de plek, het bewustzijn, waar donker en licht samenkomen en we samenvallen met eenheidsliefde binnenin. Je identificatie, bestaansrecht en eigenwaarde hecht zich niet aan oordelen, meningen, overtuigingen, uiterlijk, bezit, wat je hebt bereikt of de rollen die je mag vervullen in het leven, maar rust in de Vormloze Essentie. 
Voel de liefde voor het lichaam en de persoon in jou als uitdrukking van de Oermoedereenheid, zoals de druppel en de oceaan één zijn. Het is een waanzinnig voertuig waarmee het Universum speelt als een 'jij' een door je heen. Je bent bezield met de Wijsheid van de Aarde en het Universum en draagt van nature de juiste instincten als kompas uit de Bron. In waarheid met jezelf, waar de Vrouwelijke Essentie vrij stroomt als een Universele rivier van levenskracht, lost het zoeken op. Lees meer> 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren