Geen producten (0)

Ontwaak de godin in jezelf - Zelfgerealiseerd moederschap healingstraject 

 

 

Met heel m'n hart, aandacht en toewijding wil ik je begeleiden in;
 

 • Een bewuste en onthechte voorbereiding voor een (eventuele) geboorte in de fysieke vorm en de vormloze geboorte van de Bron in jou op alle lagen van je bestaan. Maak je schoot vrij van schaduw voor de heilige tempel van creatie die het bedoeld is te zijn. 
 • Bewuste zwangerschap.
  Wat heeft het kindje, jij en jullie gezin nodig om de vreugdevolle ruimte van ontvangst te Zijn? En ervaar dat je de onvoorwaardelijke oermoeder Bent, creëer de heilige tijd en ruimte die het dragen van nieuw Leven in je buik vraagt.
 • Bevallen> 
  Genade... overgave. Je wordt letterlijk de poort van leven. Alles schuift aan de kant, niet alleen fysiek, maar iedere vorm van zelfbewustzijn, het lichaam functioneert volkomen op de oerbron in jou. Hoe kan je je hier het beste op voorbereiden, zodat het voor de bevalling al zachtmoedig en vredig is. Hoe creëer je een heilige ruimte die de trilling draagt die nodig is voor het kindje, jezelf en jullie als gezinsbasis.
 • De periode na de geboorte.
  Naast het praktisch en emotioneel wennen aan je lichaam die weer mag herstellen, en de veranderingen op aards niveau wat deze aardverschuiving met zich meebrengt, staat je energetisch lichaam en eigen fontanel wagenwijd open. De baarmoeder van het universum heeft zich door je heen gemanifesteerd. Dit is een punt waarbij ik met heel m'n wezen voel dat dit veel meer aandacht mag krijgen voor alle gevoelige en bewuste nieuwetijds moeders. Energetisch is het heel belangrijk dat dit zich weer kan sluiten/herstellen. Naast de alledaagse puzzelfstukjes die vanzelf langzamerhand weer vorm krijgen. In sommige Afrikaanse culturen zijn hier zelfs rituelen voor. Healing kan hierin veel betekenen. Ook wanneer je geen kersverse moeder bent, maar nog steeds merkt dat er iets onafgerond voelt van de bevalling of de geboorte kan dit van grote betekenis zijn. Hierdoor kan je alle fases van de geboorte afronden. 
 • Gezinsreading

 

Het healingstraject bestaat uit 5 fases zoals hierboven beschreven. Uiteraard kan je op ieder gewenst punt beginnen. Voor iedere volgende sessie van je traject ontvang je 15% korting.  

Ben je zelf een bewuste nieuwetijds-(voorbereidende/dragende) moeder en ontwakende in zelfrealisatie en wil je hierin verdieping brengen die bij jou past? Of ken je een vrouw waarbij dit aansluit? Stuur dit bericht gerust door. Samen geven we geboorte aan een ontwaakt wereldbewustzijn.  
 Geboorte geven aan je kindje, jezelf en het universum in jou. Nieuwe tijds moederschap en zelfrealisatie

 

De grote shift van weggeven naar Zijn in de vrouwelijke schoot en schepping van de Nieuwe Wereld vindt nu plaats. 
Onze voorgaande generaties leefden nog veel meer vanuit de 'rol' als vrouw en wat het inhoudt om vrouw te zijn. Gaandeweg in de emancipatie is er al veel afgelegd van deze rol, maar heeft het zich ook weer verplaatst naar nieuwe rollen, waarin je van alles tegelijk lijkt te moeten kunnen in je leven als vrouw. En kent in de kern nog vaak een weggeefstand, pleasen, schuldgevoel, verantwoordelijkheidsgevoel en meebuigen terwijl de waarheid van het hart of integriteit van de buik er niet achter staat. Deze opgeslagen onbewuste gewoontepatronen in onze buik zijn mechanismes die ons ik en persoonlijk zelf nog kunnen aansturen. Voordat je geboorte kan geven aan jeZelf waardoor je hart in je buik gedragen wordt als het ware, dienen deze onbewuste patronen zichtbaar te worden en afgelegd te worden. In de weg terug naar huis (de herinnering aan de Bron in jou) leg je steeds meer van deze valse identiteiten af op alle lagen van je wezen. 

Lees meer