Geen producten (0)
1 2
 

Labradoriet (hanger)

€ 11,20 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Omschrijving

Labradoriet

 

Labradoriet is een krachtige aurabeschermer. Geeft aarding, stabiliteit en innerlijke rust. Ontlaadt emoties en stress. Versterkt en ontspant het zenuwstelsel wanneer je door hooggevoeligheid veel oppikt uit de omgeving en daarin jezelf- en energie verliest. Zuivert je lichtlichamen en je aura. Bij overprikkeling, elektromagnetische straling, aardstralen etc. Transformerend bij zwaarte, negativiteit en stress. Maakt het onbewuste bewust.
Labradoriet geeft diep vertrouwen in jezelf en je natuurlijke talenten en vermogens. Laat alles los wat er niet toe doet. Schept inzicht, bewustzijn en duidelijkheid. En legt de kern van zaken bloot. Het laat de werkelijke intentie van jezelf en de ander zien. Labradoriet spreekt je natuurlijke innerlijke kracht aan. Geeft de moed om uitdagingen het hoofd te bieden, zonder jezelf te verlaten of verloochenen. Ontspannen in je kracht. Labradoriet schept ruimte voor inspiratie en nieuwe inzichten. Brengt intuïtie en daadkracht samen en geeft een ‘boost’ aan je natuurlijke creativiteit en oplossend vermogen. Transformeert oude overtuigingen en vernieuwd je energieveld. Ondersteunt contemplatie. Labradoriet opent het bewustzijn en schept inzicht. Geeft zelfinzicht en brengt de werkelijke betekenis van iets aan het licht. Helpt bij het maken van keuzes en vol vertrouwen en toewijding je doelen na te streven.

Verlaagt bloeddruk en ondersteunt de spijsvertering. Ook bij kouwelijke aandoeningen zoals jicht, reuma en artritis etc. Labradoriet herstelt de aura, ook na medicijn- alcohol en drugsgebruik. Kalmeert een overactieve mind.

Vindplaats: Italie, Groenland, Finland, Rusland, Canada, Scandinavie.

Ook verkrijgbaar als knuffelsteen.

Gerelateerd product: Koord en zilveren ketting


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00