Geen producten (0)
1 2
 

Aqua Aura (hanger)

€ 28,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,01 Kg
Afmetingen (l,b,h) 3,50 x 1 x 1 cm
Omschrijving

Aqua Aura


Aqua Aura is Bergkristal behandeld met goud. Het is een sterk genezende steen. Herinnert de zielsvonk en ondersteunt de geboorte van de ziel. Versterkt het wetende in jou, een allesomvattend 'gevoelsweten' als natuurlijk kompas voorbij kennis. Zuivert vervuiling en 'gaten' in de aura. Waar energie nog weglekt door een gebrek aan inzicht en onderscheidingsvermogen. Brengt zicht op zaken die nog aandacht vragen door onwetendheid of naïviteit. En nodigt uit tot innerlijk gewaarzijn. Het ervaren van de heelheid en stilte binnenin. Ondersteunt meditatie en versterkt intuïtie en bewustzijn. Moedigt aan tot expressie vanuit het Hart. Draagt bij aan het vormen van je eigen levensfilosofie en creatieve expressie van het authentieke zelf.  
Versterkt het immuunsysteem. Brengt inzicht op blokkades vanuit de ziel en draagt bij aan een onvoorwaardelijke liefdevolle levensbenadering. Harmoniseert keelchakra en helpt oude belastende zaken los te laten. Schept vertrouwen in jezelf en versterkt spirituele volwassenheid, geen leraar buiten jeZelf nodig hebben. 


Gerelateerd product: 
Koord en zilveren ketting


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.

Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 14,00