Geen producten (0)
1 2
 

Bergkristal

€ 5,60 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 0,04 Kg
Omschrijving

 

 

Bergkristal bevat een zeer zuivere licht- en liefdestrilling die door alle angsten en verstoringen in het systeem heen dringt. Activeert jouw hoogste licht en potentie. Opent kruinchakra, bewustzijn, helderheid van geest, maakt licht open en blij. Goed voor nieren, hart en rug. Bergkristal geeft energie en kracht. Opent de levensmeridiaan dat je sterker verbindt met Moeder Aarde, het Leven en je basisdraagkracht vanuit een kosmische herinnering van je oorsprong.  Dit meest zuivere kristal bevat alle spectrumkleuren van de regenboog en herstelt de chakra’s tot een gezond functioneren. Vitaliseert lichaam en geest. Herstelt de basisstroom van het leven en kan daarmee ook voor de menstruatie ondersteunend.

Vindplaats: VS, Brazilië, Madagaskar, India, Sri Lanka, Myanmar, Kenia, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen, Frankrijk

Ook verkrijgbaar als hanger.


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 4,50
€ 6,80
€ 15,00