Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sodaliet drakenschedel

€ 249,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,53 Kg
Afmetingen (l,b,h) 13 x 7,50 x 6 cm
Omschrijving

Sodaliet Drakenschedel

Over kristallen schedels
Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsoranisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een Drakenschedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Daar komen grote krachten bij vrij. Waar de Human skulls vooral werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart, dragen de drakenschedels een kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 

Draken werken vanuit meerdere dimensies
Er zijn verschillende Draken bewustzijnsniveaus. Draken die hoeden over het vuur en elementale krachten belichamen, maar ook draken die meer met de zachte energie van Sekinah en kristallijnen vrouwelijkheid resoneren of bijvoorbeeld kosmische draken die met het scheppende geestelijk vuur en de bovenwereld verbonden zijn. Allen verbonden aan een overziel drakenclanblauwdruk. 

Sodaliet drakenschedel
In samenwerking met de Sodaliet Drakenschedel ontvang je een reflectie van onvoorwaardelijke Universele Eenheidsliefde in het Hart. Een moeiteloos Zijn ontvouwt zich. Hij draagt Kennis en Inzicht over je zielspotentieel en Kosmische Taak. De Sodaliet Draak brengt zuivering en bescherming en schept een gevoelskennis over energie, trilling en resonantie. Creëert een helder waarnemings- en onderscheidingsvermogen. En geeft inzicht op nieuwe toepassingsmogelijkheden voor de kennis en wijsheid. Zuivert het spreken en handelen. Ondersteunt zelfexpressie en het vermogen werkelijk te luisteren. Geeft handen en voeten aan inspiratie en visie. Ondersteunt wij verbondenheid, samenwerking en onderlinge harmonie en vriendschap. 

De Sodaliet draagt de Blauwe Kosmische scheppende straal en begeleidt de hoeder in bewustzijnsgroei, spiritueel ontwaken en het verlichtingsproces, onthechten, verstillen en spirituele onafhankelijkheid (geen leraar buiten jezelf nodig hebben, terwijl je leerling van het Leven kunt blijven). De Sodaliet Drakenschedel draagt Kennis, Liefde en Inzicht over. En integreert Kennis van alle levens en de Akasha Kronieken. (alles is er al, zal er altijd zijn en is altijd geweest). De schedel draagt bij aan Lichtwerk, Aardehealingen, maar ook binnen bedrijven of organisaties schept het harmonie en wij verbondenheid. Dienstbaar en Liefdevol bijdragen aan een gelijkgestemde visie die ook het Hart van Moeder Aarde en Sekinah liefde in zich draagt. De Sodaliet werkt graag regelmatig samen met andere schedels, maar is één op één ook een prachtige samenkomst. Vanuit gemak en helderheid je gevoel en inzicht onder woorden brengen. Het kennen van je behoeftes, wensen en grenzen en in staat hier verantwoordelijkheid voor te dragen en deze te communiceren. Ondersteunt vrouwelijk leiderschap, leiderschap met een open Hart dienstbaar aan de Nieuwe Aarde.

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com