Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rozenkwarts Drakenschedel

€ 295,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10,60 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Rozenkwarts Drakenschedel

Over kristallen schedels
Een (meester)kristallen schedel, die multidimensionaal wakker en open is, is een liefdevolle intelligentie die bijdraagt aan het Evolutieplan van Gaia. Ze dragen bij aan Lichtwerk voor Moeder Aarde en de Wereldziel, Nieuwetijdsoranisaties of voor persoonlijke healing en bewustwording. Een schedel is niet vanzelfsprekend een open en wakker kristalbewustzijn. Er is inmiddels een groot commercieel kristallen schedelnetwerk. Maar bijzondere schedels die een bepaalde bedoeling in zich dragen tonen zich vanzelf en laten zich zien. Zo'n schedel heeft dan vaak ook een bewust pad doorlopen van de oorsprong van het kristal, de carver en de hoeder. Wanneer de 'vonk' overslaat en je je verbonden voelt met een Drakenschedel, is dit een bijzondere gebeurtenis. Daar komen grote krachten bij vrij. Waar de Human skulls vooral werken op Universele eenheidsliefde en het lichtwerk vanuit ons engelenlichaam en Hoger Hart, dragen de drakenschedels een kosmische blauwdruk, de oorsprong van de scheppende stralen en de zachtheid van Moeder Aarde Liefde in zich. De samenkomst van Hemel en Aarde in onszelf. Het bevrijdt de kundalini energie dat als een oorspronkelijke levenslust en levenskracht de weg omhoog maakt. De scheppende Aarde- Vuur kracht in ons gaan zich inzetten voor het Hart. Een onvoorwaardelijke dienstbaarheid voor de wereldziel ontwaakt. 

Draken werken vanuit meerdere dimensies
Er zijn verschillende Draken bewustzijnsniveaus. Draken die hoeden over het vuur en elementale krachten belichamen, maar ook draken die meer met de zachte energie van Sekinah en kristallijnen vrouwelijkheid resoneren of bijvoorbeeld kosmische draken die met het scheppende geestelijk vuur en de bovenwereld verbonden zijn. Allen verbonden aan een overziel drakenclanblauwdruk. 

De Rozenkwarts Drakenschedel is o.a. bezield met de Roze kosmische straal, lemurische engelen en de energie van Kwan Yin. En draagt bij aan heling en voltooiing van de geboorte en incarnatie van de ziel. Al-een verbondenheid belichamen. In Vrede zijn met wat er is. Rozenkwarts Drakenschedel draagt je naar de grote tijd en de universele wijsheid van het Hart. Verankert de eeuwige vreugde, speelsheid en vitaliteit van het Ik-Ben lichaam in het hartchakra en de persoonlijkheid. Waarmee het denken, voelen en handelen verheven wordt in de eenheid van het hartchakra. Voorbij eigenbelang, denken in tekorten en dualiteit naar al verbondenheid, overvloed, dankbaarheid en de volmaaktheid van de schepping ten diepste ervaren. Je plaats in het universum begrijpen. en de oorspronkelijke voelende en heldere gaven van je engelen essentie kunnen benutten als pillar of light. Maakt zacht, teder, maar helder vanuit het Bron-weten. Met liefdevolle aandacht aanwezig, in oordeelloze aanvaarding, ontvouwt verlichting Buik, Hart en Geest. Voorbij reactiviteit uit angsten en tekorten naar onvoorwaardelijke oermoederliefde, mededogen en compassie. De heelheid en volmaaktheid binnen en buiten ervaren. 

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com