Geen producten (0)
 

Goudsbloem tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Goudsbloem (Calendula)

 2 de chakra, innerlijk kind, zonnekracht in buik

 

Fysieke werking van:

Goudsbloem is zeer zuiverend, zowel in het bloed als op de huid. En kan goed ingezet worden bij zowel in- als uitwendige ontstekingen. Bij wonden en zweren, maar ook bij darmslijmvliesontsteking, bloedarmoede en griep. Goudsbloem is een prachtige ondersteuner bij kanker, omdat ze de aanmaak van de goede cellen bevordert.

Psychische/ Emotionele werking:

Wanneer het 'streven' en 'sturen' plaatsmaakt voor 'in vrede Zijn', komt onze Ware natuur vanzelf te voorschijn. Deze staat van Zijn is bezield met de eeuwige Vreugde van het Gouden Kind. Goudsbloem draagt ons naar Universeel gemak, vreugde en lichtvoetigheid. Ze opent de speelse onschuld en creatiekracht van het Innerlijk Kind, doen vanuit Zijn. Ongeremd in overgave kan jouw Uniekzijn zich uitdrukken en spelen in de wereld, puur door te Zijn. Zoals een bloem straalt in haar schoonheid zonder iets te 'doen'. 
Goudsbloem leert ons in Vrede zijn met al dat Is, vreugdevol creëren vanuit het hart en creativiteit van het innerlijk kind. Goudsbloem ontkrampt onze buik en tweede chakra, geeft vertrouwen aan het innerlijk kind. 

Goudsbloem is bezield met de Oranje kosmische straal en is verbonden met de scheppende vuur- en zonnekracht van Gaia. Ze brengt heling in onze buiklagen, helpt bewust te zijn van onze behoeftes wensen en grenzen en dit vrijuit te kunnen communiceren terwijl het hart open kan blijven. Goudsbloem brengt heling, zachtheid en vertrouwen in jezelf en het innerlijk kind, heling seksualiteit, intimiteit en vriendschappen/relaties. 

Goudsbloem heeft een verzachtende en ontstekingsremmende werking. En is als zalf heilzaam bij huidklachten, zoals wondjes, droge huid, kloven etc. Als tinctuur versterkt het o.a. onze zonnekracht,  lichtvoetigheid en vreugde. 
Goudsbloem is ook beschikbaar als thee

Goudsbloem heeft een prachtige ontkrampende en bekrachtigende werking op het tweede chakra (emotioneel lichaam/ innerlijk kind/ seksualiteit). Ze draagt enorm veel kosmische informatie. En helpt je bij het belichamen van jouw essentie! Goudsbloem activeert je zonnekracht, je oorspronkelijke lichtkracht en activeert levensvreugde in je buik. Brengt diepgaande warmte, vuurkracht, moed, blijheid en zelfvertrouwen. Ontwaken van levenskracht. Emotionele herinnering levensbestemming. Activeert innerlijk vuur, drive tot creatie.

 

Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden