Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Coelestien - keelchakra, intuïtie, zielsvonk

€ 299,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 3,60 Kg
Afmetingen (l,b,h) 18 x 13 x 12 cm
Omschrijving

Coelestien


Coelestien opent het keelchakra en ondersteunt de expressie van het Authentieke Zelf. Helpt woorden te vinden voor je diepere intuïtieve gevoelswereld. Versterkt zelfexpressie en creativiteit vanuit hart en ziel. Je waarheid kennen en ervoor instaan.
Versterkt de verbinding met de natuurwezens en natuurrijken van Moeder Aarde. Geeft inzicht en bewustzijn. Prachtig kristal bij onthechting en overgave aan je Ware Natuur. Je persoonlijk zelf wordt dienstbaar aan het Hoger Hart. 
Het kristal wordt bewoond door het rijk van de luchtgeesten. En brengt compassie, lichtvoetigheid en relativering. Ze zuivert ruimtes, verhelderd het denken, breng focus op kernzaken. Coelestien creëert verbinding en harmonie. Maakt lichtvoetig en vol vertrouwen in het leven. Versterkt de herinnering aan de broneenheid en de directe ervaring van licht liefde en bewustzijn. Coelestien versterkt de intuïtieve wijsheid van de ziel in het alledaagse. En geeft daadkracht aan je zielskwaliteiten.

Vindplaats: Madagaskar

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00