Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gaia Eenheid (tuin)kristal

€ 34,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,70 Kg
Afmetingen (l,b,h) 0 x 9 x 6 cm
Omschrijving

Maak van je tuin een gewijde, multidimensionaal geopende krachttuin

Een Gaia Eenheid (tuin)kristal is speciaal geprogrammeerd. De Gaia Eenheid kristallen verhogen de frequentie en lichtcodes in de grond en activeren de Paradijscodes, Dolfijnenmatrix, het Christusgrid en de Mariarasters in de planten, de lucht en het water etc. Je tuin wordt een Ankeringsplaats voor Natuurwezens en een open vortex van Gaia. De kristallen transformeren oude zwaarte in de grond, planten, water en lucht. Er ontstaat een heilige zachte geboorteplaats voor je Kristallijnen Zelf. De subtielere ongeziene werelden zullen zich overvloedig laten voelen en (misschien wel) zien. Je intuïtie en aanvoelend vermogen zullen zich vergroten. Door je intentie kan je de natuurwezens uitnodigen met je samen te werken (in bv tuinwerkzaamheden, waardoor je direct innerlijk voelt of het wezen van de boom de snoei al toestaat, welke takken je mag oogsten, waar een nieuwe plant zich wil vestigen etc.) Gouden Moeder Aarde bewustzijn ontwaakt in je eigen buik. Er ontstaat een eenheidsverbinding met alle rijken in je buik, je draag het welzijn van Moeder Aarde en haar evolutieplan als een natuurlijke integriteit in je Wezen en buikgevoel. Je scheppende kwaliteiten zullen zich willen inzetten voor waarachtige doelen.
Geniet van de lichtheid en vreugde in je tuin! :) Plaats het kristal op een centrale, open en lichte plek in de tuin. Bijvoorbeeld bij een boom, watertje of natuuraltaar. 

Tip: Leg de zaden voor het nieuwe seizoen tijdens volle maan rondom het Gaia Eenheid (tuin)kristal, voordat je ze in de schoot van Moeder Aarde plant.  


Vindplaats: Brazielië

Ieder kristal is uniek, dus het product kan afwijken van de afbeelding. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00