Geen producten (0)
Geen producten (0)

Robijn in Fuchsiet bol

€ 87,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,32 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Robijn in Fuchsiet bol is een mooie combinatie van twee kristallen. De zachtgroene Fuchsiet is een heler voor het Hart en je emotionele wereld/zielekind. Fuchsiet is bezield met de zachte engelentrilling van Moeder Aarde en de luchtgeesten. Opent het Galactisch hartcentrum en activeert de missie/het potentieel van je essentie in al je Zijnslagen. Oprechte dienstbaarheid zonder jezelf weg te geven. Haalt de kwaliteiten en de bedoeling (hoogste missie) van je Hart naar voren. Samenvallen met jeZelf en de Bron in jou. Overstijgen van onzekerheid en afhankelijkheid. Op eigen benen staan, vertrouwen vinden in jouw uniekzijn. Harmonie, vrede, compassie. 
De robijn bekrachtigt het basischakra en het innerlijk het vuur- en aarde element. Verbonden met de salamanders en vuurwezens van Gaia zuivert en reinigt de robijn op fysiek, emotioneel, geestelijk en astraal niveau dat wat belastend is voor je Wezen. 
Robijn bekrachtigt de goddelijke manifestatiestroom. Creëren vanuit je hoogste scheppingskracht en divine. Diepe geaardheid en wortelkracht. In overgave en vertrouwen je doelen verwezenlijken. Aarding en integratie van het Hoger Zelf. Neutraliseert woede en negatieve energie. Ontgift het lichaam, het bloed en de lymfe. Opstaan in leiderschap, maakt het stellen van grenzen duidelijker en makkelijker vanuit een hogere liefde. Geeft kracht bij psychische zwakte en verstoringen. Geeft mentale kracht en verbindt dit met de draagkracht van het lichaam. Versterkt de ruggengraat en ontspant de zenuwen. Bij hoofdpijn, stress en overspannenheid.
Robijn in Fuchsiet bol brengt zachtheid en kracht samen. Verenigt lichaam en geest en de binnen en buitenwereld. Ondersteunt de samensmelting van het mannelijke en vrouwelijke in jezelf en de kosmische en aarde kwaliteiten. 

 

Vindplaats: India


Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com