Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Seleniet bol 1

€ 24,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,48 Kg
Afmetingen (l,b,h) 8 x 8 x 8 cm
Omschrijving

Seleniet bol

 

Seleniet bol is een gipsachtig gesteente die verzachting en vertrouwen brengt in alle zijnslagen. Seleniet draagt het licht van ons Ware Zelf naar voren in het hartchakra. Hierdoor ga je nog meer vanuit je ziel, hart en kristallijnen onschuld leven. Seleniet is een prachtige verzachtende engelensteen die ons eigen engelenlichaam helpt op Aarde te kunnen zijn. Zij draagt een universeel verbonden eenheidsbesef en opent het wij-gevoel en wij-verbondenheid. Niet alleen verbonden met de wereld en de aarde in z'n geheel, maar ook met de ongeziene wereld en de universele heelheid. Je identificatie zal meer rusten in je hart en engelen natuur. De essentie van seleniet draagt de zielskwaliteiten over in de persoonlijke aard en helpt in je goddelijke essentie te staan. Geeft inzicht en een samenvallen met je Kosmische Taak. Brengt vertrouwen in het oorspronkelijk zelf voorbij aangeleerde manieren en gewoontes. Opent de wijsheid van het kosmisch kind en en draagt de bezieling van de Witte Aarde (sekinah), de eenhoorn straal en de paradijsmatrix. Seleniet begeleidt inzicht naar de juiste doelen. Identificatie en voldoening komt niet meer uit persoonlijke doelen of meningen, maar gaat meer rusten in de Harts essentie. Van daaruit vloeit een natuurlijke liefdevolle aandacht en dienstbaarheid, overvloed en lichtvoetigheid voort. 

De bolvorm heeft van zichzelf een omhullende, beschermende en vrouwelijke werking. 

Seleniet is een gipsachtig gesteente, dat maakt seleniet erg gevoelig voor vallen en stoten! Ook kan seleniet niet in water!

 

Vindplaats: Verenigde Staten, Mexico, Rusland, Oostenrijk, Griekenland, Polen, Duitsland, Frankrijk, Engeland.

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00