Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Roze Amethist 2 - Lemurië, Lichtcodes, Galactisch Hart

€ 52,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,17 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5,50 x 2 x 8 cm
Omschrijving

Roze Amethist

 

Roze Amethist draagt een oorspronkelijk licht in zich die het eenheidsbewustzijn in onszelf opent.
Bezield met o.a. de Roze scheppende straal, Lemurisch engelenlicht en het Galactisch Hart. Het is een liefdevol en verzachtend kristal, helend voor het hart. 

Roze Amethist opent de directe ervaring in het Hart, één en Heel te Zijn. Het kristalwezen verzacht, troost en heelt. Activeert de Godsvonk en Zielsvonk in het hartchakra. Integreert nieuwe Aarde lichtcodes en laat je voelen dat je vanuit je hartswezen in de wereld staat, maar niet van de wereld bent. Kind van de sterren, thuis in de universele Oermoeder. De Lemurische lichtcodes in het kristal opent het oorspronkelijk heldervoelend weten, je intuïtie als kompas uit de Bron. 
Verhoogt je lichtuitstraling en helpt bij het aantrekken van gelijkgestemden, je sterrenfamilie en het herkennen van je 'clan'. 
Het tedere zachte licht is als een helende streling voor de ziel. De ontmoeting met het kristalwezen is een liefdevolle omhelzing die als een ontwapenende engel het Hart opent. Thuis in de BronLiefde die je zelf Bent. Het hartchakra opent als directe ingang tot diepe ontspanning, aanvaarding, vrede en universele eenheidsliefde. Het kristal opent de vreugdevolle vitale levenskracht van je Ware Natuur als een warm licht in het Hart. 
Het liefdevolle kristalwezen herinnert je ten diepste aan je Ware Natuur, ongetemd en vrij. En helpt je in overeenstemming met de waarheid van het Hart,  Zielsvonk en Godsvonk te leven. 
Vanuit vrede en acceptatie helpt ze je uitdagingen het hoofd te bieden door de les van transformatie en groei erin te herkennen. Het geeft vreugdevolle en lichtvoetige moed om speels en natuurlijk je Hartsmissie te belichamen. 

Het kristal is vrij recent aan de oppervlakte van Moeder Aarde verschenen en draagt bij aan een liefdevolle non-duale wij-hart wereldziel. 

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00