Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Roze oranje claciet Roze oranje calciet 1
1 2
 

Oranje Calciet met Roze - Innerlijk Kind

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,83 Kg
Afmetingen (l,b,h) 12 x 10 x 7 cm
Omschrijving

Oranje Calciet met Roze

Oranje Calciet met Roze is bezield met het Gouden Moeder Aarde Liefde/Eenheidsbewustzijn bewustzijn. Ervaar de Eeuwige Vreugde en overvloed van je Ware Natuur!  Deze prachtige oranje calciet brengt je in verbinding met de natuurlijke Vreugde en lichtvoetigheid van het Magisch kind. Herstelt de verbinding met je buikgevoel en lichaamswijsheid. Deze intuïtieve Bronkennis die je altijd al bij je draagt, is het kompas van het Magisch Kind. Oranje Calciet herstelt het vertrouwen in jezelf en brengt een gevulde staat van innerlijke Vrede. Je gaat meer functioneren op de zorgeloze tijdloze staat van het Magisch Kind en Kristallijnen Essentie. Een moeiteloze Zijnsstaat ontwaakt, waarin je vertrouwt bent met Al dat Is. De Calciet tilt de ruimte op met speelsheid, warmte en levensvreugde. Geactiveerd met de Oranje Kosmsiche Straal brengt de Calciet diepgaande healing in je tweede chakra en emotionele lichaam. Heelt seksuele blokkades, angsten en remmingen. Opent de naakte onschuld en natuurlijke nieuwsgierigheid van het innerlijk kind. Herstelt een balans in 'voelen en denken' en in de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf. De liefdevolle innerlijke ouder/daadkracht zet zich in voor het Innerlijk Kind en je intuïtie. De heldervoelende kwaliteiten die je in je draagt openen zich verder en activeert de creatieve authentieke levenskracht. Verdiept de aansluitingen in het de Nieuwe Aarde bewustzijn. Wakkert de ongeremde levenskracht en oorspronkelijke levensvreugde aan.
Versterkt botten, skelet, gewrichten en de celgroei. Vitaliseert het lichaam. Oranje Calciet helpt bij het overstijgen van zorgen en stemmingen en versterkt de innerlijke staat van Vrede.

Het Roze deel van het kristal brengt de natuurlijke kwaliteiten van het Hart samen met het innerlijk kind. Er ontstaat begrip, emphatie, mededogen, compassie, vrede, zachtmoedigheid in het tweede chakra en het innerlijk kind. Dit ondersteunt het regulieren van de emoties en dieper begrijpen van de boodschap in de emoties. De zielswijsheid kan zo de weg via het Hart de wereld in ervaren. 

Vindplaats: Mexico, Peru, Brazilië, Spanje, Belgie, Groot-Brittannie, IJsland, Roemenie, Verenigde Staten, Tsjechie, Slowakije

Ook beschikbaar als knuffelsteen.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00