Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Lapis Lazuli - Pleiaden, Blauwe Scheppende Straal

€ 69,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5 x 2,50 x 10 cm
Omschrijving

Lapis Lazuli

 

Bezield met de Blauwe Scheppende straal en drager van oorspronkelijke Universele Kennis en Bewustzijn. Lapis Lazuli staat in verbinding met het blauwe sterrenvolk, de Pleiaden, Alcyone en Melchizedek. Het Kristalwezen begeleidt de voltooing van de incarnatie en beschermt de lichtlichamen van de ziel. Lapis Lazuli helpt ons om vanuit het Mutidimensionaal Zelf op aarde kunnen Zijn. Verruimt het bewustzijn. Waarheid, oprechtheid en integriteit verdiept zich in het bewustzijn. Vrij denken, onthecht van steun en houvast aan meningen van anderen ben je in staat zelf leiding te nemen, ontwaakt in de authenticiteit van de ziel. Geen leraar buiten jezelf nodig hebben. In overeenstemming met de Universele Kennis binnenin. Activeert de zielsvonk/blauwdruk in de persoonlijkheid.
De gouden pyrietdelen in Lapis Lazuli zijn bzield met de Gouden kosmische straal.  En draagt bij aan de geboorte van het Volledig potentieel. Waardoor je scheppingskracht zich inzet voor dat wat werkelijk geleefd wil worden vanuit de Bron in jou. Opent derde oog en heelt keelchakra. Bevordert heldere communicatie. Helpt de waarheid onder ogen te komen. Oordeelloos waarnemen. Oplossen van conflicten. Bevordert spirituele groei. Brengt expansie van bewustzijn en thuiskomen in Stilte. Van daaruit ontstaat inzicht, kennis en bewustzijn. Helder en waarachtig spreken en het vermogen werkelijk te luisteren. Balans en evenwicht in vriendschapsrelaties. Activatie drakenstaart, roert onaangeboorde kennis en kracht aan. Persoonlijk zelf lost op in Universeel Zelf. Lapis Lazuli is een bijzondere en krachtige steen die bijdraagt aan de geboorte van de Nieuwe Beschaving. 

 

Vindplaats: Pakistan

Ook beschikbaar als hanger.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00