Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Ruwe mangano calciet
 

Mangano Calciet - Onvoorwaardelijke Liefde, Bron-eenheid

€ 120,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,98 Kg
Afmetingen (l,b,h) 21 x 7 x 13 cm
Omschrijving

Mangano Calciet - Onvoorwaardelijke Liefde, Bron-eenheid

Mangano Calciet is bezield met de energie van de Engelen, Maria en Oermoeder Aarde. De liefdevolle zachtroze essentie weerspiegelt Universele Liefde /Eenheid en raakt je aan in essentie. Geeft ten diepste vertrouwen om te Zijn. Een zachte ontwapenende vrouwelijke oorsprong van naakte onschuld opent het licht dat je in je draagt. Het is veilig om zichtbaar te zijn. Heelt Baarmoederveiligheid en oerverbinding met het Leven. Vanuit een bedding van onvoorwaardelijkheid ontstaat ruimte voor leven, verbinden, ervaren en groeien. De zachtheid die Mangano Calciet in zich draagt is als een heilig geboorteveld waarin je hele wezen zich kan ontplooien vanuit het eerste zaadje van bewustzijn, de zielsvonk. Geworteld en gedragen in de Baarmoeder van Universele Eenheid. Mangano Calciet brengt je in contact met de vruchtbare Universele stroom van Leven, thuis in je lichaam als instsument van liefde. Je subtielere gevoels- en ervaringswereld is het kompas vanuit de Bron, je natuurlijk instinct en intuïtieve wijsheid. Geeft vertrouwen om ontvankelijk te zijn voor het Leven vanuit een geaarde verbinding met jeZelf. 

Helpt bij het afleggen van conditioneringen in de persoonlijkheid door trauma. Overstijg muurtjes van verhariding en bescherming, onbewuste houdingen en karakterstructuren gegrond in trauma, teleustelling, afwijzing, onzekerheid of angst waardoor je afgesneden raakte van de vruchtbare stroom van Universele Liefde. Je Ware Natuur! Bevrijd het Hart en Innerlijk Kind. Maakt speels en vol vertrouwen. Helend bij spanning, stress, shock, nachtmerries, heimwee en trauma. Herstelt de Essentie-Ziel-Aarde verbinding. Begeleid transformaties, geboorte en dood. Thuis en geboren in het hier en NU. 

Mangano Calciet brengt een diepgaand gevoel van veiligheid en troost en creëert een Liefdevolle gewijde en genezende ruimte. Heel geschikt voor baby’s en kinderen. Ondersteunt communicatie en creativiteit. Zijn wie je in Wezen Bent.

Vindplaats: Peru

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00