Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Heulandiet - Kristallijnen Moeder Aarde, Vrouwelijke Essentie

€ 93,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,28 Kg
Afmetingen (l,b,h) 17 x 7 x 12 cm
Omschrijving

Heulandiet - Kristallijnen Moeder Aarde, Vrouwelijke Essentie

 

Deze bijzondere Heulandiet kluster herstelt de verbinding met Moeder Aarde en het leven. Ze staat in verbinding met de energie van Kristallijnen Moeder Aarde en de Universele Baarmoeder. Heulandiet begeleidt geboortes en de incarnatie van de ziel. Ontkrampt de baarmoeder, seksuele organen en opent de natuurlijke kracht en wijsheid van de Baarmoederziel. De intuïtieve oerwijsheid van de vrouw. Versterkt het aardekoord en basischakra en opent van daaruit het Hartchakra en de heldere gaves van de ziel. Versterkt het vermogen om in vrijheid te verbinden. Heulandiet is diep verbonden met de ongeziene wereld en vrouwelijke intuïtieve gevoelswijsheid. 
Bezield met de Roze Kosmische straal, Engelen en kristallijnen aarde draken energie. Geeft vuur en kracht aan ideeën. Activeert de scheppende creativiteit van het Magisch Kind. Activeert Levenskracht. Brengt innerlijk zachtheid en kracht samen. Het Hart en het innerlijk vuur vallen samen. Bezield met de zachte vrouwelijke aarde engelen energie. Maakt oordeelloos, geeft inzicht en overzicht. Creëert een dieper begrip over het Leven, het bestaan en onszelf. Helpt dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Met het oog van het Hart. Brengt tevredenheid en innerlijke rust. Doen vanuit Zijn. Heulandiet stelt in staat de wijsheid van alle levens te verbinden, integreren en toe te passen.

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

 

 

Ook interessant

€ 68,00