Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Heulandiet 3a Heulandiet 3b
1 2
 

Heulandiet - Gouden Baarmoeder

€ 75,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,07 Kg
Afmetingen (l,b,h) 12 x 9 x 12 cm
Omschrijving

Heulandiet - Gouden Baarmoeder


Deze bijzondere Heulandiet geode met Calciet herstelt de verbinding met Moeder Aarde en het leven. De vorm is als een kom zoals het 'bekken'', wat de dragende essentie van het vrouwelijk bewustzijn vertegenwoordigt. Het is een dragende onvoorwaardelijke liefde van het OerMoeder hart die ruimte geeft voor groei, ontplooing, genezing en eenwording. Ze staat in verbinding met de Universele Gouden Baarmoeder. Heulandiet begeleidt geboortes en de incarnatie van de ziel. Maar ook geboorte van het Hart, de eigenheid en authenticiteit van de ziel, vrij en veilig voelen in je eigen lichtkracht te stralen. Ontkrampt de baarmoeder, seksuele organen en opent de natuurlijke kracht en wijsheid van de Baarmoederziel. Het kristalwezen draagt ten diepste bij aan heling van de ziel en het vinden van je eigen stem. Verdiept geduld, vetrouwen en acceptatie in het proces. Versterkt groei, ontplooing en het scheppend vermogen vanuit de authenticiteit. De intuitieve oerwijsheid van de vrouw. Versterkt het aardekoord en basischakra en opent van daaruit het Hartchakra en vermogen in vrijheid te verbinden. Heulandiet is diep verbonden met de ongeziene wereld en vrouwelijke intuïtieve gevoelswijsheid. 
Bezield met de rode aarde draken energie. Geeft vuur en kracht aan ideeën. Activeert de scheppende creativiteit van het Magisch Kind. Activeert Levenskracht. Brengt innerlijk zachtheid en kracht samen. Het Hart en het innerlijk vuur vallen samen. Bezield met de zachte vrouwelijke aarde engelen energie. Maakt oordeelloos, geeft inzicht en overzicht. Creëert een dieper begrip over het Leven, het bestaan en onszelf. Helpt dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Met het oog van het Hart. Brengt tevredenheid en innerlijke rust. Doen vanuit Zijn. Heulandiet stelt in staat de wijsheid van alle levens te verbinden, integreren en toe te passen.

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00