Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Yoni ei Jade

€ 35,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5 x 3,50 x 3,50 cm
Omschrijving

Yoni ei Jade

Het gebruik van een yoni ei is een ingang om de potentie en energie van het bekken bewust te beleven, aan te spreken en te bevrijden.  Ook spreken we de bekkenbodemspieren aan die we met het gebruik van een yoni ei leren ontspannen en versterken. Hierdoor raken we lichamelijk, emotioneel en spiritueel vertrouwd met de energie en potentie van het bekken, de ankeringsplaats van onze vrouwelijke essentie. En kunnen we de oorspronkelijke vrouwelijke sensuele scheppingskracht bevrijden en vrij beleven die van nature in de schoot aanwezig is. De baarmoeder is onze heilige tempel van creatie, hierin rust universele scheppingskracht en het licht van de Oermoeder (Al eenheid). De plek waar licht en donker verenigd zijn. Vanuit hier baren we onze ideeën die we neerzetten in de wereld. Vanuit het bekken voelen we levenslust, verlangen, passie, seksuele aantrekkingskracht en hier dragen we het scheppende vuur. De schoot 'baart' onze visie en inzichten tot een manifestatie in de wereld. Wanneer de schoot vrij is kennen we onze behoeftes, wensen en grenzen en zijn we in staat deze te communiceren in de wereld. Zijn we vrij, veilig en autonoom geaard in onszelf en eigen scheppende vermogens. En in staat gelijkwaardige en gezonde relaties aan te gaan en onderhouden. Zijn we in staat ons te verbinden, zonder weg te gaan bij onszelf. De vagina, het bekkengebied en de baarmoeder draagt vaak ook nog spanningen uit de voorouderlijn, of emotionele en fysieke spanningen. In de westerse maatschappij is de energie meer ego-mind georiënteerd en raken we vervreemd van de tijdloze voelende wijsheid binnenin. Deze oorspronkeiljke wijsheid in het bekken is belevende tijdloze staat van Zijn. 

Yoni ei Jade ontvangt de Al eenheid Liefde van het Hartchakra in de schoot en brengt het voelen, denken en handelen in overeenstemming met ons Hoger Hartcentrum, Maria, Gouden Baarmoeder, het engelenrijk en spiritueel hartcentrum. De dienstbare liefdevolle stroom van het hart vloeit samen met de intuïtieve en creatieve scheppende kracht van het magisch kind. De oorspronkelijke raakbaarheid van het kristallijnen zelf opent zich en daarmee ook het aanvoelend vermogen van het lichaam. Yoni ei Jade heelt diepe emotionele spanningen en trauma's in het bekken, de baarmoeder en de vagina. Er ontstaat van binnenuit ruimte en ontspanning. Thuis en geaard in je eigen kern ben je in staat open en verbonden te blijven in de omgeving. Yoni ei Jade opent een staat van vrede, acceptatie, éénheid, verbinding, vergeving en opent de boeddha staat in het hart. Universeel, emotioneel en geestelijk hart geïntegreerd in persoonlijk zelf hart. Eenheids- denken, voelen en creëren. Geeft diepe rust, ontspanning en kalmte. Zachtheid, troost en Liefde. Geeft veiligheid in intimiteit en contact, heelt oude angsten omtrent relaties en seksualiteit. Yoni ei Jade maakt open vanuit de zachtheid van het hart. Aanwezig zijn in buik, emotionele lagen en daar veiligheid en rust in vinden. Kalmeert zenuwstelsel en het hart. Stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen. Zet je met beide benen op de grond. Helpt vorm te geven aan de passie van het hart. 

Gebruik van het yoni ei Jade

Bereid het eitje voor met het koordje van natuurzijde. Doe het touwtje dubbel en maak aan de uiteinden een knoopje. Haal met een naald de draad door het eitje en doe het touwtje door de lus. Trek dan stevig aan. 
Kook het eitje voor gebruik uit voor 5 a 10 min. 
Laat het voldoende afkoelen. 

Bereid de ruimte voor waar je wilt liggen met een aangename temperatuur, bijvoorbeeld kaarsen en etherische olie. Voel wat jij zelf fijn en prettig vindt om je vrij en veilig te voelen. 
Laat je aandacht liefdevol in je lichaam rusten. Elke manier waarop je je lichaam ervaart is oké. Als een soort innerlijk weerbericht neem je het waar. 
Voel hoe je lichaam rust op de ondergrond. Gedragen en ontvangen door Moeder Aarde rust je lichaam in een natuurlijke overgave. Wordt je bewust van de ademstroom en voel hoe het nu op dit moment ademt in jou. Waar voel je je adem duidelijk? En waar misschien minder? Voel hoe de adem opkomt als een golf en weer langzaam uit je wegstroomt. Blijf een tijdje met je aandacht in deze golfbeweging van de adem. En voel hoe de adem van binnenuit ruimte maakt in het bekken, de liezen, de onderrug. En voel de subtiele golvende beweging laag in het bekken en de bekkenbodem. Met elke inademing opent het bekken zich meer, liefdevol gevoed en verzorgt met levenslicht en levensenergie. Uitademend voel je welke spanning vanuit de onderrug, aan de achterkant van de benen als door de hielen uit wegstromen. 

Begin jezelf liefdevol en met aandacht aan te raken en te strelen. Het hoeft niets seksueels te zijn. De handen en vingers zijn 'werktuigen' van het Hartchakra en stralen de liefdevolle energie van het hart uit wanneer je met aandacht aanraakt. Voel de tedere verbinding met elke centimeter van je lichaam, alsof je jezelf voor het eerst aanraakt en liefdevol nieuwsgierig bent. Laat de adem ontspannen stromen. Ontspan je gezicht, kaken en schouders bewust. Ga met je tong langs je lippen en voel ze zacht, vochtig en warm. 
Streel ook de borsten, en vanaf de borsten naar de vagina. Voel de vagina met liefdevolle en tedere aandacht. Voordat je het eitje gaat inbrengen kan je er ook eerst wat kokosolie op doen, alsook  de vagina inwrijven met kokosolie. Breng het eitje langzaam naar binnen en voel dat de vagina het als het ware in zich opneemt. Je kan even een paar minuten zo blijven liggen. Bouw het gebruik op. Hou het net zo lang is als goed voelt voor jou. 
Wanneer je na langer gebruik met het eitje gaat slapen absorbeert het in de nacht de spanningen en vermoeidheid uit de baarmoeder en vagina. 
Wanneer je het eitje eruit haalt kan je aan het einde van de uitademing de bekkenbodemspier aantrekken.., vervolgens ontspannen en voel de inademing vanuit de diepte opkomen. Voel hoe de vagina zich opent als een bloem en je het eitje er zacht en bewust uit kunt halen door aan het touwtje te trekken. 

Je ontvangt het eitje in een jute zakje inclusief touwtje van natuurzijde!

 

Wanneer kan je het eitje beter niet gebruiken; 

  • Tijdens menstruatie
  • Tijdens Zwangerschap (m.u.v. het rozenkwarts ei)
  • Bij een schimmelinfectie
  • Bij pijn, het gebruik van het ei behoort niet pijnlijk te zijn. 

 

Ook interessant

€ 35,00