Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Yoni ei Jaspis

€ 35,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5 x 3,50 x 3,50 cm
Omschrijving

Yoni ei Jaspis

Het gebruik van een yoni ei is een ingang om de potentie en energie van het bekken bewust te beleven, aan te spreken en te bevrijden.  Ook spreken we de bekkenbodemspieren aan die we met het gebruik van een yoni ei leren ontspannen en versterken. Hierdoor raken we lichamelijk, emotioneel en spiritueel vertrouwd met de energie en potentie van het bekken, de ankeringsplaats van onze vrouwelijke essentie. En kunnen we de oorspronkelijke vrouwelijke sensuele scheppingskracht bevrijden en vrij beleven die van nature in de schoot aanwezig is. De baarmoeder is onze heilige tempel van creatie, hierin rust universele scheppingskracht en het licht van de Oermoeder (Al eenheid). De plek waar licht en donker verenigd zijn. Vanuit hier baren we onze ideeën die we neerzetten in de wereld. Vanuit het bekken voelen we levenslust, verlangen, passie, seksuele aantrekkingskracht en hier dragen we het scheppende vuur. De schoot 'baart' onze visie en inzichten tot een manifestatie in de wereld. Wanneer de schoot vrij is kennen we onze behoeftes, wensen en grenzen en zijn we in staat deze te communiceren in de wereld. Zijn we vrij, veilig en autonoom geaard in onszelf en eigen scheppende vermogens. En in staat gelijkwaardige en gezonde relaties aan te gaan en onderhouden. Zijn we in staat ons te verbinden, zonder weg te gaan bij onszelf. De vagina, het bekkengebied en de baarmoeder draagt vaak ook nog spanningen uit de voorouderlijn, of emotionele en fysieke spanningen. In de westerse maatschappij is de energie meer ego-mind georiënteerd en raken we vervreemd van de tijdloze voelende wijsheid binnenin. Deze oorspronkeiljke wijsheid in het bekken is belevende tijdloze staat van Zijn. 

Yoni ei Jaspis is een zachte aardende steen, geeft vertrouwen en basisveiligheid. Het draagt de rode scheppende straal die inwerkt op de voltooiing van onze geboorte en incarnatie van de ziel. Heelt bevallings- en geboortetrauma 's en het gevoel niet thuis te zijn op aarde. Het gevoel niet weten wie je bent en wat je hier komt doen. Yoni ei Jaspis maakt zelfbewust en brengt je in verbinding met de natuurlijke potentie van je ziel. Helpt in te staan voor jezelf. Thuis en geaard in je oorspronkelijke wijze kracht en zachtheid. Yoni ei Jaspis maakt autonoom en bewust van al je Zijnslagen. Verzacht verkramping vanuit angst. Brengt liefde, zachtheid, rust en vertrouwen in je lichaam. Je aardeververbinding versterkt waardoor ook je subtielere lichtlichamen kunnen ‘landen’ en vanuit ontspanning en vertrouwen in het leven aanwezig kunnen zijn. Helpt bij het toestaan van gevoelens  en de diepere boodschap erachter bewust te zijn. Helpt bij het ontwikkelen van een gezond vertrouwen in je intuïtieve buikgevoel. Yoni ei Jaspis brengt balans in voelen en denken. En de zon en de maan kant van ons bewustzijn, yin en yang. Balans in activiteit en rust. Maakt in staat te ontvangen, voelen en beleven met volledige aandacht en bewustzijn. Activeert de vitale scheppende levenskracht en levensenergie.

Gebruik van het yoni ei Jaspis

Bereid het eitje voor met het koordje van natuurzijde. Doe het touwtje dubbel en maak aan de uiteinden een knoopje. Haal met een naald de draad door het eitje en doe het touwtje door de lus. Trek dan stevig aan. 
Kook het eitje voor gebruik uit voor 5 a 10 min. 
Laat het voldoende afkoelen. 

Bereid de ruimte voor waar je wilt liggen met een aangename temperatuur, bijvoorbeeld kaarsen en etherische olie. Voel wat jij zelf fijn en prettig vindt om je vrij en veilig te voelen. 
Laat je aandacht liefdevol in je lichaam rusten. Elke manier waarop je je lichaam ervaart is oké. Als een soort innerlijk weerbericht neem je het waar. 
Voel hoe je lichaam rust op de ondergrond. Gedragen en ontvangen door Moeder Aarde rust je lichaam in een natuurlijke overgave. Wordt je bewust van de ademstroom en voel hoe het nu op dit moment ademt in jou. Waar voel je je adem duidelijk? En waar misschien minder? Voel hoe de adem opkomt als een golf en weer langzaam uit je wegstroomt. Blijf een tijdje met je aandacht in deze golfbeweging van de adem. En voel hoe de adem van binnenuit ruimte maakt in het bekken, de liezen, de onderrug. En voel de subtiele golvende beweging laag in het bekken en de bekkenbodem. Met elke inademing opent het bekken zich meer, liefdevol gevoed en verzorgt met levenslicht en levensenergie. Uitademend voel je welke spanning vanuit de onderrug, aan de achterkant van de benen als door de hielen uit wegstromen. 

Begin jezelf liefdevol en met aandacht aan te raken en te strelen. Het hoeft niets seksueels te zijn. De handen en vingers zijn 'werktuigen' van het Hartchakra en stralen de liefdevolle energie van het hart uit wanneer je met aandacht aanraakt. Voel de tedere verbinding met elke centimeter van je lichaam, alsof je jezelf voor het eerst aanraakt en liefdevol nieuwsgierig bent. Laat de adem ontspannen stromen. Ontspan je gezicht, kaken en schouders bewust. Ga met je tong langs je lippen en voel ze zacht, vochtig en warm. 
Streel ook de borsten, en vanaf de borsten naar de vagina. Voel de vagina met liefdevolle en tedere aandacht. Voordat je het eitje gaat inbrengen kan je er ook eerst wat kokosolie op doen, alsook  de vagina inwrijven met kokosolie. Breng het eitje langzaam naar binnen en voel dat de vagina het als het ware in zich opneemt. Je kan even een paar minuten zo blijven liggen. Bouw het gebruik op. Hou het net zo lang is als goed voelt voor jou. 
Wanneer je na langer gebruik met het eitje gaat slapen absorbeert het in de nacht de spanningen en vermoeidheid uit de baarmoeder en vagina. 
Wanneer je het eitje eruit haalt kan je aan het einde van de uitademing de bekkenbodemspier aantrekken.., vervolgens ontspannen en voel de inademing vanuit de diepte opkomen. Voel hoe de vagina zich opent als een bloem en je het eitje er zacht en bewust uit kunt halen door aan het touwtje te trekken. 

Je ontvangt het eitje in een jute zakje inclusief touwtje van natuurzijde!

 

Wanneer kan je het eitje beter niet gebruiken; 

  • Tijdens menstruatie
  • Tijdens Zwangerschap (m.u.v. het rozenkwarts ei)
  • Bij een schimmelinfectie
  • Bij pijn, het gebruik van het ei behoort niet pijnlijk te zijn. 

Ook interessant

€ 35,00