Geen producten (0)
 

Guldenroede

€ 4,95 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,04 Kg
Omschrijving

Guldenroede ( Solidago)

 

Fysieke werking:
Sterk stimulerend op de urinewegen. Afvoeren van afvalstoffen en ondersteunend bij ontstekingen in de urinewegen. Stimuleert de spijsvertering. Guldenroede is sterk reinigend en goed bij allerlei vervuilingsziekten zoals eczemen, zweren, jicht, reuma, ontstekingen etc.

Psychische / Emotionele werking:
Guldenroede activeert de zonnevlecht. Manifestatiekracht, devine handelen, zonnekracht, zelfvertrouwen, oplossen van ‘ik’ angsten- en overtuigingen. De ‘ik’ blokkades lossen op en maken plaats voor handelen vanuit het Grote Zelf en goddelijke oorsprong. Doen vanuit Zijn. Creëren vanuit je grotere bedoeling en opdracht. Geloven in jezelf en je bestemming. Belichaming van je Levensbestemming en Taak vanuit kracht en aanvaarding.

In het lichaam ruimt het dan ook letterlijk de oude informatie en ‘lasten’ op. 
Versterken van je persoonlijke kracht. Opstaan in je uniekheid. 

In bad
Voor een schone en zachte huid een bad nemen van Guldenroede samen met bijvoorbeeld; Goudsbloem of Vrouwenmantel.  10 gr per kruid. Ongeveer 1l water koken. Sterk aftreksel maken (zoals je thee zet). Even laten staan. +/- 10 min. Dan zeven en aan badwater toevoegen. 

Kruidenwater voor blond haar
- 10 gr. Guldenroede
- 10 gr. Kamille
- 500 ml kokend water
De kruiden aan het water toevoegen. En even laten staan. +/- 10 min. Na het wassen van je haar met shampoo je haar spoelen met de kruiden en niet meer wassen met water, zodat de kruiden goed in het haar kunnen werken. Voor een goed resultaat kan je het ’t beste bij elke wasbeurt toepassen. 

LET OP! Beter niet tijdens nierbekkenontsteking. Daarna kan wel (om de nierfunctie te verbeteren).

 

Theepotkattenpoot

Ook interessant

€ 5,95
€ 5,95

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com